ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

«Καλημέρα σε όλους. Σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε μια έκτακτη συνέντευξη τύπου που έχει να κάνει με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το δικαστικό πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, το οποίο δημοσίευσε η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» και η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα. Πρόκειται για ένα πόρισμα που δικαιώνει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και εμένα προσωπικά για την υπόθεση της εμπλοκής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με τα CDS, δηλαδή με τα ασφάλιστρα κινδύνου. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Π. Ε. ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστεύουν ότι ο κάθε πολίτης επιλέγει τον χώρο στον οποίο ανήκει με βάση τις αντιλήψεις του, τις φιλοδοξίες και το όραμα που έχει για την πορεία του Ελληνικού λαού.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε κυβερνητικό πρόγραμμα το οποίο είναι προσανατολισμένο στην απαλλαγή του Ελληνικού λαού από τα μνημόνια και στην αποκατάστασή του  δικαιώματος στην εργασία και την αξιοπρεπή διαβίωση.

Αν όψιμα μερικοί ανακαλύπτουν ότι τα μνημόνια είναι μονόδρομος και ότι μπορούν να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους με την τροϊκανή πολιτική, ας κοιτάξουν το success story των αυτοκτονιών, της ανεργίας, της απόγνωσης, της φτώχειας και της εξαθλίωσης.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα και δεν λιγοψυχούμε, υπόχρεοι πάντα στην οφειλή μας στον Έλληνα πολίτη.

ΕΙΜΑΣΤΕ  ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ