ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


ΘΕΜΑ: «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μιλούν για την Εθνική Ανεξαρτησία»
  
Μετά την ολοκλήρωση στη Θεσσαλονίκη των εργασιών του σημερινού προσυνεδρίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τα εθνικά θέματα, η Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Σε μια κατάμεστη αίθουσα, σε πανηγυρικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στην  Θεσσαλονίκη το προσυνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θεματολογία «Εθνικά Θέματα-Εξωτερική Πολιτική-Εθνική Άμυνα-Ασφάλεια και Δημόσια Τάξη-Ελλάδα και Ευρώπη».

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ


Διακόπτοντας ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τη ροή των ομιλιών στο Προσυνέδριο του Κινήματος στη Θεσσαλονίκη και μέσα σε έντονη συγκίνηση, ανακοίνωσε την είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου Αριστέας Μπουγάτσου. Όπως ανέφερε ο Π. Καμμένος, η θανούσα «ήταν πάντα στο πλευρό του σε δύσκολους αγώνες για την αποκάλυψη σκανδάλων, ήταν φίλοι και έδωσαν μαζί κοινές μάχες» και κατέληξε λέγοντας: «Ήταν αγωνίστρια, ήταν νικήτρια και η μόνη μάχη που έχασε ήταν με τον καρκίνο».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Στο πλαίσιο συμμετοχής κινημάτων στα προσυνέδρια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παραβρέθηκαν στο προσυνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας που διεξάγεται σήμερα Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 στην Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του Κινήματος «Φτάνει πια», δημοσιογράφος Γιώργος Βλάχος, ο οποίος απήυθυνε χαιρετισμό και ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών Νομού Θεσσαλονίκης, από τις ιστορικότερες μορφές του ελληνικού μπάσκετ, Χάρης Παπαγεωργίου.

Ανακοινώθηκε επίσης, η ενεργή συμμετοχή στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του Μιχάλη Καραβέλα, πρώην γενικού γραμματέα του Αγροτικού Κόμματος και του επιφανή πρώην ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας Γιώργου Σκαρτάδου.

ΟΜΙΛΙΑ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟ 3ο ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ


Αγαπητοί σύνεδροι,

Η ενέργεια είναι και θα είναι ο κινητήριος μοχλός ανάπτυξης της πατρίδας μας. Το στρατηγικό μας πλεονέκτημα και το Εθνικό μας προϊόν. Η ειδοποιός διαφορά που μπορεί να διαμορφώσει νέα δεδομένα για τις προοπτικές της χώρα μας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ 8ο ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ


«Ο Νότης Μαριάς στηρίζει τον αγώνα των ΑΜΕΑ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Τομεάρχης Οικονομικών και βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς παρευρέθηκε στο 8ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.με.Α.) στις 8 Φεβρουαρίου. Στο Συνέδριο παρευρέθηκαν επίσης ο Τομεάρχης Κοινωνικών Υποθέσεων Παύλος Χαϊκάλης και ο έτερος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Τέρενς Κουίκ.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Νότης Μαριάς επισήμανε:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ HO.RE.CA ΚΑΙ ΣΤΗΝ W.I.M.A


Μίκα Ιατρίδη: «Είναι επιτακτική η ανάγκη να στηρίξει η κυβέρνηση τον τουρισμό και τη ναυτιλία μας»

Στην έκθεση για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση (HO.RE.CA.) και στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεθνούς Βιομηχανικής και Ναυτικής Ένωσης (W.I.M.A.) παρευρέθηκε η βουλευτής Δωδεκανήσου και τομεάρχης Ναυτιλίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μίκα Ιατρίδη.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ


«Ο ιστορικός πρωταγωνιστής είναι ο αγρότης, ο κτηνοτρόφος και ο ψαράς, όποιος νομίζει ότι μπορεί να τον αγνοεί ή να τον φοβερίζει θα βρει απέναντί του τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.»

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


«Στη Βουλή η διακοπή της λειτουργίας του Ορθοπεδικού Συνεργείου Κρήτης (ΟΣΗΚ)»

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά το σχετικό έγγραφο της Ομοσπονδίας Αναπήρων & Θυμάτων Πολέμου Κρήτης σχετικά με την διακοπή της λειτουργίας του Ορθοπεδικού Συνεργείου Κρήτης (ΟΣΗΚ) ως το τέλος Μαρτίου του τρέχοντος έτους.