ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

«Κύριε Πρόεδρε,

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καταθέσαμε αυτή την επερώτηση για πολλούς λόγους:

Ο πρώτος λόγος είναι ότι ο έλεγχος του νερού είναι ένα από τα εργαλεία της νέας τάξης πραγμάτων, που περιγράφεται ξεκάθαρα μέσα στο «δόγμα του σοκ».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ


«Θα είμαι πολύ σύντομος, κύριε Πρόεδρε. Ζητώ συγγνώμη από τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους των δύο κομμάτων.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, επέμεινε σήμερα να τριφτεί στη γκλίτσα του τσοπάνη ή μάλλον καλύτερα να μιλήσει για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Εχθές το βράδυ μόλις στην Προανακριτική Επιτροπή το δεξί χέρι του κ. Χρυσοχοΐδη, ο εισαγγελέας ο κ. Διώτης, ανέφερε ότι ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου έχει ποινικές ευθύνες για τη λίστα Λαγκάρντ. Το δεξί χέρι και Γενικός Γραμματέας του κ. Χρυσοχοΐδη, είπε αυτό που λέγαμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ότι έχει ποινικές ευθύνες, ότι συγκάλυψε, ότι είχε στα χέρια του στικάκι και μαζί με ανθρώπους, όπως ο κ. Χρυσοχοΐδης, πιθανώς στη διερεύνηση που θα γίνει στο ειδικό δικαστήριο θα δούμε και ποιους εκβιασμούς κάνανε.

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»


Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτής Α’ Πειραιά Παναγιώτης Μελάς, μιλώντας στη Βουλή στο Νομοσχέδιο «Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας στην Κοινωνική Ασφάλιση και στην αγορά εργασίας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Προνοίας» μεταξύ άλλων τόνισε:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ


«Το μνημονιακό δίδυμο Στουρνάρα-Προβόπουλου, το οποίο εκτελώντας τα κελεύσματα των δανειστών έχει οδηγήσει στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, προκαλώντας ταυτόχρονα τεράστια απώλεια δημοσίων εσόδων, εν όψει της άφιξης της Τρόϊκας προετοιμάζει εν κρυπτώ νέα μέτρα που θα θίξουν τα ασφαλιστικά ταμεία, τις συντάξεις, τον κατώτατο μισθό και θα οδηγήσουν σε απόλυση χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους.»  

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


«Στη Βουλή η κάλυψη των αναγκών των Θαλασσαιμικών με αίμα»

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.Θ.Α.) που αφορά τη μείωση των εισαγόμενων από την Ελβετία μονάδων αίματος.

ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ θα παραστεί αύριο στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο Βελλίδειο Ίδρυμα Θεσσαλονίκης με θέμα τη Θράκη και με κεντρική ομιλήτρια την ηρωική δασκάλα Χαρά Νικοπούλου.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΕΣΤΗ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΕ ΣΑΠΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ»
  
Στην απονομή των πτυχίων των αποφοίτων της Σχολής Δημόσιας Ασφάλειας παρέστη σήμερα (29/3/2013) το πρωί ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στη Σχολή Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα.

Μετά το τέλος της τελετής ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 θα επισκεφθεί την Κύπρο προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου από την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ το 1955.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουν την επίθεση στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σίμου Κεδίκογλου, όπως καταδικάζουν και κάθε μορφή βίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ Ι. ΔΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Ποινικές ευθύνες δια εμμάρτυρων αποδείξεων προκύπτουν πλέον για τους
πρώην πρωθυπουργούς Γεώργιο Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμο, καθώς και για τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, μετά την χθεσινή κατάθεση του μάρτυρα κ. Ιωάννη Διώτη στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ.

ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Η πορεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προς το Ιδρυτικό Συνέδριο συνεχίζεται. Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 πραγματοποιείται το προσυνέδριο περιφέρειας Θράκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Κομοτηνή, με θεματολογία «Θράκη-Μεταναστευτικό-ΕΟΖ». Το προσυνέδριο αρχίζει στις 10:30 στην αίθουσα συσκέψεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.