ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥ


Η τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σταυρούλα Ξουλίδου, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


«Αφού οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, ας τους απομακρύνει επιτέλους ο κ. Σαμαράς»

Μετά και την χθεσινή αποκάλυψη πως ταυτοποιήθηκε και δεύτερος Αλβανός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων για συμμετοχή στην συμπλοκή της Κορίνθου που οδήγησε στην δολοφονία της 25χρονης Κατερίνας, η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την εξής δήλωση:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


Τις έντονες ανησυχίες και ενστάσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας για την απορρόφηση του Τμήματος Διαχείρισης Πληροφοριών του ΤΕΙ Καβάλας από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, στα πλαίσια του σχεδίου «Αθηνά», μεταφέρει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΕΛΕΓΚΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ


«ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ, ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ» Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ;»
  
Τη δραματική αναφορά της Δρ της Νομικής Αλεξάνδρας Στράτη-Βάντζου, υποψήφιας ελεγκτή στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, που αναιτιολόγητα και παρά το νόμο έμεινε αναπάντητη από τον μνημονιακό Πρωθυπουργό της τρικομματικής συγκυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά, μεταφέρει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, τομεάρχης Εξωτερικών και βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Γ. ΟΜΗΡΟΥ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου Γιαννάκη Ομήρου.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, τομεάρχης Εξωτερικών και βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΖΑΧΑΡΗΣ


«Ανακοινώθηκε χθες ο προτιμητέος υποψήφιος αγοραστής της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Οι θλιβεροί τίτλοι τέλους γράφονται σε ένα ακόμη κομμάτι του τοπικού μας πλούτου. Σύντομα οι Γάλλοι ιδιοκτήτες-προφανώς μετά τη φετινή καμπάνια-θα πάρουν τα κλειδιά των εργοστασίων στο Πλατύ, την Ορεστιάδα, τις Σέρρες (φυσικά και της Λάρισας, της Ξάνθης, και τα δύο της Σερβίας).

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ-ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ


ΘΕΜΑ: «Οικονομική καταστροφή της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας-Συνέπειες στην Εθνική Οικονομία»

Σύμφωνα με το από 3 Δεκεμβρίου 2012 Δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας: «το Υπουργείο Υγείας και η Κυβέρνηση οδηγούν σε καταδίκη την εγχώρια παραγωγή φαρμάκων εισάγοντας μια μοναδική σε όλη την Ευρώπη διάταξη που προβλέπει τη συνταγογράφηση με δραστική και την υποκατάσταση στο φαρμακείο με το-εισαγόμενο λόγω χαμηλού κόστους-φθηνότερο γενόσημο».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ


«Ο «πυρετός» των κυβερνητικών συσκέψεων εν όψει της άφιξης της τρόικας αποτελεί πλέον επαναλαμβανόμενο μνημονιακό σύμπτωμα που οδηγεί στην πλήρη αποδοχή των απαιτήσεων των δανειστών και βλάπτει σοβαρά την ελληνική κοινωνία».