ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Υπό την προεδρία του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στη Βουλή, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΧΕΠΑ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με τον Διοικητή της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ Νίκο Παπαδόπουλο και με εκπροσώπους της Οργάνωσης.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων παρακαλούν τους φίλους του Κινήματος αντί ευχετηρίων καρτών, να διαθέσουν το αντίτιμό τους σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Παράλληλα, οι βουλευτές του Κινήματος θα αναλάβουν δράσεις αλληλεγγύης με σκοπό να ενισχυθούν οικονομικά δοκιμαζόμενες οικογένειες.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ


«Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΡΟΔΟΠΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»

Απόλυτη η δικαίωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, αναφορικά με τις θέσεις του για τα ύποπτα ανθελληνικά παιχνίδια που παίζει με την ελληνική και τουρκική γλώσσα ο τουρκικός παράγοντας στη Θράκη, κατά παράβαση και της Διεθνούς Συνθήκης της Λοζάνης.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε.


Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Οι ανασφάλιστοι μικρομεσαίοι παραμένουν στον αέρα»

Η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έθεσε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής με επίκαιρη ερώτηση της προς τον υφυπουργό Εργασίας κ. Παναγιωτόπουλο το θέμα της αδιέξοδης πολιτικής της Συγκυβέρνησης έναντι των ασφαλισμένων του Ο.Α.Ε.Ε.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Δήλωση στήριξης της Συντονιστικής Επιτροπής και των πολιτευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νομού Κορινθίας στον πρόεδρο Πάνο Καμμένο και στο Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


«Η ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ»

«Κατέρρευσαν πλήρως οι θριαμβολογίες του κ. Σαμαρά αφού ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποκάλυψε στον τύπο ότι η δεκαετής αναστολή καταβολής τόκων σημαίνει ότι οι τόκοι δεν χαρίζονται αλλά αντίθετα θα πληρωθούν πολύ ακριβά από τον ελληνικό λαό και μάλιστα με ανατοκισμό όταν έλθει η ώρα.»

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ-ΤΑ ΧΑΛΚΕΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ


Σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2012 στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων ο σημερινός Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ και εκδότης της εφημερίδας «Παρασκευή +13» Αιμίλιος Λιάτσος, αναφερόμενος σε συκοφαντικά δημοσιεύματα κατά των προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου έκανε στο δικαστήριο την ακόλουθη δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ


«Μετά την απόφαση κόλαφο του Αρείου Πάγου για το χαράτσι της ΔΕΗ ο κ. Στουρνάρας υποχρεούται να δώσει άμεσα εντολή στη διοίκηση της επιχείρησης να συμμορφωθεί πλήρως με τη σχετική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και να σταματήσει να εισπράττει παράνομα το χαράτσι.»