ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΓΜΕ - ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΚΑ


«Στήριξη των διαμαρτυρόμενων απλήρωτων εργαζομένων του ΙΓΜΕ»


Με τους διαμαρτυρόμενους υπαλλήλους του ΙΓΜΕ συναντήθηκε σήμερα το πρωί η Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κ. Ραχήλ Μακρή. Οι υπάλληλοι που παραμένουν απλήρωτοι για δύο μήνες, οι συνταξιούχοι που δεν έχουν πάρει εδώ και δύο χρόνια τη σύνταξή τους, αντιμετωπίζοντας όλοι σοβαρά προβλήματα οικονομικής εξαθλίωσης βρέθηκαν έξω από το κτίριο του ΠΕΚΑ αιτούμενοι συνάντησης με τον Αναπληρωτή Υπουργό ΠΕΚΑ, κ. Σταύρο Καλαφάτη. Την ίδια ώρα η υπηρεσία έχει οδηγηθεί σε παράλυση.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ


«ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ»

ΣΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ Η ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Μετά την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική «απόφαση» που εξέδωσε η ΓΑΔΑ για την απαγόρευση των συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας, απόφαση που παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε συνθήκες δημοκρατικής εκτροπής, το σημείο προσυγκέντρωσης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μεταφέρεται στους Στύλους Ολυμπίου Διός.

Η προσυγκέντρωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 μμ.

Σε κάθε περίπτωση το Ψήφισμά μας θα επιδοθεί στη Γερμανική Πρεσβεία.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του κινήματος, αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες, να παρευρεθούν και να ενώσουν την φωνή τους με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής για απαγόρευση των συναθροίσεων, αποφάσισε την έκτακτη σύγκλιση σε κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος από τη Λήμνο, όπου παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση του νησιού, έκανε την εξής δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ


«Η πρωτοφανής απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής να απαγορεύσει στην πραγματικότητα από το σύνολο των εξαγγελθεισών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας με αφορμή την επίσκεψη της κ. Μέρκελ στην Αθήνα την προγραμματισμένη από την Παρασκευή συγκέντρωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έξω από τη γερμανική πρεσβεία, προκαλεί με το αυταρχικό και αναιτιολόγητο περιεχόμενό της.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Δ.Ο.Υ. ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ


«ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΔΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ. ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ - ΔΟΥ ΓΙΑ ΝΗΣΙΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ...ΠΛΑΣΙΕ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ»


Με την κυβέρνηση Σαμαρά, η Ελλάδα θα αποκτήσει και...πλασιέ εφοριακούς, που θα περιφέρονται από Δημοτικό Κατάστημα σε Δημοτικό Κατάστημα, να πουλάνε τη πραμάτεια τους!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕKΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ


«ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1944. ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΓΙΑ  ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ»


Ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ


«Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης συνεχίζει την απαράδεκτη πρακτική του στις αποσπάσεις των Αστυνομικών στον Έβρο»


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΑΓΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ


«ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ»


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία και την Εκλογική Περιφέρεια της Λέσβου, σχολιάζοντας ομιλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου, έκανε την εξής δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


«Κανένα συγχωροχάρτι για τη «Ζούγκλα»

Η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε το εξής σχόλιο για την ακολουθούμενη τακτική εκ μέρους της «ΖΟΥΓΚΛΑΣ»:

 

«Με έκπληξη διάβασα σήμερα το προχρονολογημένο και ανυπόγραφο άρθρο με τίτλο «Πασαρέλα αθωότητας» στη Ζούγκλα. 

Το άρθρο αυτό ............

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ


«Ο κατά δήλωσή του «αμαρτήσας» κ. Σαμαράς, για να εξιλεωθεί γιατί δεν ψήφισε το πρώτο μνημόνιο, το εφαρμόζει σήμερα κατά γράμμα.

Μας οδηγεί όπως προβλέπει το μνημόνιο, σε μισθούς και συντάξεις Βουλγαρίας, δηλαδή, στα 350 ευρώ στην καλύτερη των περιπτώσεων».   

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΙΚΟΥ ΔΡΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ


«Οι πολιτικές του μνημονίου οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό τους εργαζόμενους της χώρας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τασσόμαστε δίπλα στον ελληνικό λαό και τον καλούμε να συμμετάσχει δυναμικά και ειρηνικά στο σημερινό συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ και ώρα 18:00 στο Σύνταγμα.»