ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Τέρενς Κουίκ, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη και περιοδεία στο Νομό Φθιώτιδας, στο πλαίσιο του Προσυνεδριακού διαλόγου, το Σαββατοκύριακο 19 και 20.01.2013.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


Η καταστροφική πολιτική της συγκυβέρνησης και των Τροϊκανών καθοδηγητών τους συνεχίζεται ακάθεκτη. Αυτή τη φορά επιδιώκουν την κατάργηση του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας Πτολεμαΐδας. Ο στόχος των κυβερνώντων είναι ξεκάθαρος, έχουν βαλθεί να αποδυναμώσουν και τελικά να κλείσουν μία σειρά από υπηρεσίες και φορείς της περιοχής αλλά και της ευρύτερης Ελληνικής επικράτειας.

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»


Η Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σταυρούλα Ξουλίδου, στη συζήτηση που έγινε σχετικά με το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Παιδείας είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΠΡΩΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ


«ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ»

«ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΟΙ ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Μίκα Ιατρίδη: «Ενισχύστε ουσιαστικά τον τουρισμό στα Δωδεκάνησα, απλοποιώντας τις διαδικασίες για την έκδοση βίζας σε χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα»

Ερώτηση κατέθεσε η Μίκα Ιατρίδη στη Βουλή, στους αρμόδιους Υπουργούς, ζητώντας να απλοποιηθούν οι διαδικασίες έκδοσης βίζας, όπως και το κόστος έκδοσης, σε τουρίστες προερχόμενους από την Ρωσία και την Κίνα, προκειμένου να ικανοποιηθεί η ζήτηση και να ενισχυθεί ο τουρισμός των Δωδεκανήσων.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ


«Η διάψευση της Τρόικας εσωτερικού ότι δήθεν δεν συζήτησαν στη σημερινή τους σύσκεψη το θέμα της λίστας Λαγκάρντ δεν πείθει κανέναν, αφού η προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής που θα καθόριζε τη διαδικασία ψηφοφορίας της Πέμπτης στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου για την προανακριτική επιτροπή αναβλήθηκε για αύριο Τετάρτη.

Τυχαίο, δεν νομίζω.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ


ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΛΠΕΣ- ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ

«Οι προσπάθειες συγκάλυψης στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ δεν πρόκειται να περάσουν. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιμένουν, ότι πρέπει να στηθούν τέσσερις κάλπες, όσα είναι και τα πρόσωπα τα οποία προτείνουμε να παραπεμφθούν στην προανακριτική επιτροπή.

Για άλλη μια φορά επισημαίνουμε:

Όλα στο φως, καμία συγκάλυψη». 

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


«Στη Βουλή το κλείσιμο της ΔΟΥ Μοιρών - Τυμπακίου»

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς εκτός της παρέμβασής του στην Ολομέλεια την Παρασκευή 11/1/2013 κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το φορολογικό κατέθεσε και αναφορά, τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι σχετικά με το κλείσιμο της ΔΟΥ Μοιρών – Τυμπακίου.