ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ REAL NEWS

«Ο ελληνικός λαός που απειλείται με περαιτέρω εξαθλίωση από την ελληνική κυβέρνηση και την τρόικα με μέτρα ύψους 11,5 δις ευρώ και την ενεργοποίηση της ρήτρας απόκλισης συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις για σκάνδαλα πολιτικών που πλούτισαν παράνομα και απαιτεί να χυθεί άπλετο φως ενώ παράλληλα δεν ξεχνά ότι ο κ. πρωθυπουργός δεν έχει ζητήσει ακόμη από την γερμανική κυβέρνηση την λίστα Χριστοφοράκου με τους διεφθαρμένους Έλληνες πολιτικούς, ούτε έχει υπογράψει το αίτημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο όπως δεσμευόταν συνεχώς προεκλογικά.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟY ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κ. ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ


«Στη Βουλή οι ευθύνες της κυβέρνησης για το ζήτημα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων»

«Η προκλητική δήλωση του εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου εξωτερικών ότι δεν τίθεται θέμα γερμανικών πολεμικών  αποζημιώσεων και η ύποπτη σιωπή της κυβερνητικής πλευράς αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ


«Αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το γαϊτανάκι πολιτικής κοροϊδίας, που στήνεται απέναντι στους συμπατριώτες μου Δωδεκανήσιους.

Δεν μπορούν να καλούν σε συσκέψεις όλοι αυτοί, που έχουν καταδικάσει τη Ρόδο και τη Δωδεκάνησο σε μαρασμό.

Όλοι αυτοί, που υποδέχτηκαν με ανοικτές αγκάλες, τον τοποτηρητή της κας Μέρκελ, τον κ.Φούχτελ, και τον περιέφεραν βόλτες στο καινούργιο του προτεκτοράτο, τη Ρόδο ΜΑΣ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Ν


Τιμώντας την μνήμη και την δράση των αγωνιστών της Π.Ε.Α.Ν (Πανελλήνια Ένωση Αγωνιζομένων Νέων), που στις 20 Σεπτεμβρίου 1942 ανατίναξαν τα γραφεία της προδοτικής εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης ΕΣΠΟ και ματαίωσαν την στρατολόγηση Ελλήνων στο πλευρό των Γερμανών στο ρωσικό μέτωπο, αντιπροσωπεία του κόμματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, θα καταθέσει στεφάνι, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 11.00 π.μ. στον ανδριάντα του αρχηγού της ΠΕΑΝ και εκτελεσθέντα από τις δυνάμεις κατοχής Κώστα Περρίκου, στην οδό Πατησίων και Γλάδστωνος.