ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ


Οι πρόσφατες αλλαγές στην κορυφή της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ επιβεβαιώνουν την τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο ενιαίος φορέας παροχής υπηρεσιών υγείας.
Αλλαγές αποσπασματικές και αναχρονιστικές που το μόνο που θα επιφέρουν είναι να επιτείνουν τα αδιέξοδα του ΕΟΠΥΥ, καθώς το ουσιαστικό πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά οι αδιέξοδες πολιτικές της ηγεσίας του υπουργείου.....

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ


«Λυπούμαστε γιατί οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα έστησαν ένα δραματικό σκηνικό επαπειλούμενου εργασιακού Μεσαίωνα ο οποίος τους επιτρέπει να αναπτύξουν μια δήθεν στάση αντίστασης και αντίδρασης προκειμένου, όλοι μαζί τις επόμενες ημέρες, να δηλώσουν την ικανοποίησή τους γιατί τελικά θα έχουν καταφέρει να μας επιστρέψουν στον 19ο αιώνα.

Είναι προφανές ότι κανείς δεν πρόκειται να τους ευχαριστήσει και να τους ανταμείψει για αυτό το δήθεν επίτευγμα.»

Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΝΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ


«ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ»


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία και την εκλογική Περιφέρεια της Λέσβου, έκανε την εξής δήλωση:

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»


«ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Η ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


«Θα γίνει… της εξαήμερης εργασίας…»

«Προ ολίγου έληξε η συνάντηση της Τρόικα με τον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση. Εφόσον η κυβέρνηση δεν αντέχει να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό για την πορεία των συνομιλιών, θα το κάνουμε εμείς.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


«Φτάνει πια!»

«Σήμερα στη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Επιτροπή οικονομικών υποθέσεων δήλωσε: «αν δεν πάρουμε τη δόση τώρα θα πεθάνουμε από ασφυξία»

Του απαντώ: Από ασιτία θα πεθάνουμε κύριε Στουρνάρα εάν προχωρήσετε στα επαχθή μέτρα που απαιτούνται από τους ευρωπαϊκούς μας «εταίρους»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


«ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΣΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ»


Η Γραμματεία Επιστημονικών και Επαγγελματικών Φορέων, και οι Επιτροπές Δικηγόρων, Μηχανικών ΤΕΕ, Ιατρών, Οδοντιάτρων, Φαρμακοποιών, Συμβολαιογράφων, Δικαστικών Επιμελητών του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ,

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος από τη Βέροια, όπου παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, έκανε την εξής δήλωση:

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ 48η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΕ (COSAC) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ


«Ο Νότης Μαριάς καταγγέλλει τρόικα και Μνημόνιο με παρέμβασή του στη Διάσκεψη Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων των χωρών της ΕΕ στη Λευκωσία»

 Τη στιγμή που η Κύπρος βρίσκεται μια ανάσα πριν από το Μνημόνιο, μιλώντας σήμερα 16/10/2012 στην 48η Διάσκεψη Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων των χωρών της ΕΕ που διεξάγεται στη Λευκωσία, ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υπεύθυνος του τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Οικονομικών, βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς επισήμανε ότι το Μνημόνιο που επέβαλε η τρόικα σε συνεργασία με τις εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις έχει οδηγήσει στην καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας .

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ


«ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»


Δεν υπάρχει στρατηγικό σχέδιο το οποίο θα οδηγήσει τη χώρα στην ανάπτυξη επεσήμανε ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος, κατά τη διάρκεια εισήγησής του στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων η οποία ασχολείται με τις αποκρατικοποιήσεις φορέων στρατηγικής σημασίας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΤΟΠΟΙΪΑΣ ΟΥΖΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ


«ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΥΞΗΣΕΙ 123% ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ, ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗ ΛΑΘΡΑΙΑ ΑΙΘΥΛΙΚΗ ΑΛΚΟΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ»

Την κραυγή αγωνίας για το παρόν και το μέλλον του Ούζου στη Λέσβο, μια από τις πιο παραδοσιακές και παγκοσμίως γνωστές ποτοποιΐες, αποτυπώνει σε Ερώτησή του προς δύο Υπουργούς ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία και την εκλογική Περιφέρεια της Λέσβου.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ κ. FUCHTEL


«Επιτέλους!»

«Μετά την σωτηρία του Έθνους και του Γένους από τους «αδελφούς» προστάτες μας, το επιστέγασμα αυτής της κοινής αγωνίας είναι εδώ. Η γενέτειρα του κ. Fuchtel αδελφοποιείται με την Καλαμάτα, μάλιστα με στόχο να αποτελέσει… οδηγό για όλη τη χώρα!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΠΟΝΗ


«ΑΦΗΝΟΥΝ «ΓΥΜΝΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΞ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ»  


Την έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής στα γραφεία των δύο Οικονομικών Εισαγγελέων, κ.κ. Μουζακίτη και Πεπόνη, καταγγέλλει με ερώτησή του ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ


Αντιπροσωπεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με επικεφαλή τον Γενικό Γραμματέα του Κινήματος κ. Μιχάλη Γιαννάκη θα έχει συναντήσεις αύριο στις 12:00 με τη διοίκηση της ΔΕΗ για να συζητήσουν όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την επιχείρηση και κατόπιν στις 13:00 μ.μ θα πραγματοποιήσει συνάντηση στα γραφεία της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ με το προεδρείο της.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


«ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΟΥΡΕΛΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΣΟ  ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ»