ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν. ΦΘ/ΔΑΣ


Προς
Τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος των ΑΝΕΛΛ στο Νομό Φθ/δας.
Αγαπητοί συναγωνιστές,
Παρακαλούμε να προσέλθετε σε συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος στο Νομό την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013, ώρα 19:00 στο χώρο: « Εν Αριστοτέλους», με τα παρακάτω θέματα :

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ


«Δεν θα βαρύνει το κόστος του εμβολιασμού τους παραγωγούς»

Δόθηκε απάντηση στο σοβαρότατο ζήτημα του εμβολιασμού των ζώων κατά της λύσσας, θέμα το οποίο είχε θέσει μετά από έγκαιρη ενημέρωση ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβαλλοντολογικής και Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, Πασχάλης Χαρούμενος, στη Βουλευτή Ν. Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή.

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


«Επιφύλαξη για τις δεσμεύσεις, άμεση προτεραιότητα η καταβολή των δεδουλευμένων»

Την ανάγκη άμεσης καταβολής των δεδουλευμένων των εργαζομένων στους εργολάβους του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας επισήμανε η κ. Μακρή στα στελέχη της ΔΕΗ, αλλά και στον ίδιο τον Υπουργό, ο οποίος ζήτησε από την κ. Μακρή την απόσυρση της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε με την δέσμευση ότι πολύ σύντομα θα έχει αποκατασταθεί η τάξη και μάλιστα, θα δοθεί η δυνατότητα στην κ. Μακρή να ελέγξει πλήρως την διαδικασία πληρωμής, για να μην υπάρξουν φαινόμενα καθυστερήσεων και αλλοίωσης των στοιχείων.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΚΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η 1η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΣΧΗΜΑ

ΚΟΥΙΚ: «Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, θα περιοδεύσει τη Δευτέρα (28/1/2013) στη Σύρο, πρώτο νησί στα πλαίσια των σταδιακών του επισκέψεων στις Κυκλάδες, εν’ όψει των Προσυνεδριακών Εκδηλώσεων του Κινήματος που θα γίνουν το διήμερο 6-7 Απριλίου 2013 με θέμα τη Ναυτιλία και τη Νησιωτική Πολιτική.

Το πρόγραμμα του Τέρενς Κουίκ, έχει ως εξής:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ


«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε για μία ακόμη φορά τον κ. Χατζηδάκη να σταματήσει να ρίχνει «λάδι στη φωτιά» και να προχωρήσει σε διάλογο με τους εργαζόμενους αντί να προσφεύγει σε αντισυνταγματικές μεθόδους καταστολής των κινητοποιήσεών τους. Τα προβλήματα των εργαζομένων λύνονται με διάλογο και όχι με επιτάξεις.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΣΜΟΥΣΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ


«Αντί ο κ. Άσμουσεν να προϊδεάζει τον ελληνικό λαό για τα νέα επώδυνα μέτρα που θα λάβουν η Τρόικα και η κυβέρνηση, καλό θα ήταν να προετοιμάζεται σιγά-σιγά για το βαθύ «κούρεμα» που πρέπει να γίνει στα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, τα οποία κατέχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που συνεχίζει να κερδοσκοπεί σε βάρος του ελληνικού λαού.»