ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΝΕΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΛΕΣΒΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΛΑΚΩΝΙΑ, ΣΥΡΟΣ

Νέα πενθήμερη περιοδεία αρχίζει την Πέμπτη (24/1/2013) ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


«Η κυβέρνηση, δια του εκπροσώπου της κ. Κεδίκογλου, αντί να βοηθήσει στην επίλυση του σοβαρότατου ζητήματος της απεργιακής κινητοποίησης στο μετρό, ρίχνει λάδι στη φωτιά, δημιουργώντας με την ανεύθυνη στάση της εκρηκτικό κλίμα. Η ταλαιπωρία των πολιτών οφείλεται στην διαχρονική αδιαφορία της συγκυβέρνησης, με αποτέλεσμα σήμερα τα πράγματα να έχουν φθάσει σε αδιέξοδο.

Η αποκατάσταση των μεταφορών πρέπει να γίνει μέσω δημιουργικού διαλόγου και επίλυσης των προβλημάτων που η ίδια η κυβέρνηση δημιούργησε για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και να φέρει τις κοινωνικές ομάδες σε αντιπαράθεση». 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ


«Η αγωνιώδης προσπάθεια της εσωτερικής τρόικας να μην αποδειχθεί το προφανές, δηλαδή η αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων, ενισχύεται πλέον και από την εξωτερική τρόικα.

Αυτό γίνεται για ένα λόγο, διότι από τη στιγμή που θα αποδειχθεί ότι με πλαστογραφημένα στοιχεία η Ελλάδα μπήκε στο Μηχανισμό Στήριξης, δεν ισχύουν και είναι άκυρα όλα τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις.

Ο ελληνικός λαός εύκολα πια μπορεί να απελευθερωθεί από το στημένο σχέδιο υποταγής του».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


«Τέρμα τα ψέματα με το ΤΑΙΠΕΔ κ. Σαμαρά»


Σχολιάζοντας τις σημερινές παραινέσεις του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά προς το ΤΑΙΠΕΔ για «ταχύτερους ρυθμούς αποκρατικοποιήσεων» η αναπλ. Γραμματέας της Κ.Ο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     22.1.2013 

Η μνημονιακή κυβερνητική τρόικα φαίνεται να μεθοδεύει εκτός από την εξαθλίωση του ελληνικού λαού και την πλήρη εξόντωσή του, μέσω των περικοπών, στη δημόσια υγεία και ιδιαίτερα στις μονάδες παροχής πρωτοβάθμιας περίθαλψης, τα γνωστά κέντρα υγείας της περιφέρειας.