ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 21/12/2012



ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Αγωνιζόμαστε για να γίνουν όλοι οι Έλληνες ανεξάρτητοι»

Η αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη μίλησε χθες στην 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Κινήματος με θέμα την πορεία προς το 1ο Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ακολουθούν αποσπάσματα από την τοποθέτησή της:

ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Με την συμμετοχή περισσοτέρων από 1.500 στελεχών, πολιτευτών και μελών Συντονιστικών Επιτροπών, από όλη την  Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η πρώτη εθνική συνδιάσκεψη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ. ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ - ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ  ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

«ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ»

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ B’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑμεΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


«Όχι στην διάλυση της ειδικής αγωγής. Ας προστατέψουμε τα παιδιά με ειδικές ανάγκες»

Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής οι Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σταυρούλα Ξουλίδου, υπεύθυνη τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μέλος της αρμόδιας Υποεπιτροπής της Βουλής για θέματα ΑμεΑ, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Θέμα: «Επ’ αόριστον το κλείσιμο των σχολικών μονάδων στην Δυτική Μακεδονία»


Μεγάλο πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων αλλά και των παιδικών σταθμών έχει δημιουργήσει η εξομοίωση των τιμών πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, σε συνδυασμό με την υποχρηματοδότηση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Να σημειώσουμε η συνολική χρηματοδότηση για τα σχολεία μειώθηκε από 110.000.000 εκατ. ευρώ το 2011 σε 80.000.000 εκατ. ευρώ, φέτος το 2012.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ-ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΚΑΙ Β’ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


«Ανευθυνότητα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης σε κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ.»

Έπειτα από καταγγελίες της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Γρεβενών, οι Βουλευτές Ραχήλ Μακρή, Χρυσούλα Γιαταγάνα και Βασίλης Καπερνάρος κατέθεσαν κοινή ερώτηση σχετικά με τις συνθήκες κράτησης αλλοδαπών σε κρατητήρια ανά τη χώρα και ιδιαιτέρως για τις περιπτώσεις Δεσκάτης και Κρανιάς Γρεβενών, όπου έχουν εντοπιστεί νοσήματα σταφυλόκοκκου και ψωρίασης σε κρατουμένους με συνέπεια να κινδυνεύει η υγεία των υπόλοιπων κρατουμένων, αστυνομικών και κατοίκων.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Θέμα: «Σχετικά με το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υγείας και την εταιρεία Mindwork Business Solutions»

Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υγείας, που διοργανώθηκε από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, έλαβε χώρα 13-15 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton. Το συνέδριο διοργανώθηκε από την εταιρεία Mindwork Business Solutions, διευθυντικό στέλεχος της οποίας, είναι η κυρία Λίνα Νικολοπούλου.

Κατόπιν των ανωτέρω,

Ερωτάσθε:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


ΘΕΜΑ: «Σχετικά με το «Κτήμα Μαργαρίτα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου 2012, αλλά και με πληθώρα δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο, η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου διατηρεί κτήμα στην Αλμυρή Κορινθίας. Το παρόν κτήμα, πέραν της χρήσης του ως εξοχική κατοικία, χρησιμεύει και ως κέντρο κοινωνικών δεξιώσεων.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΞΑΝΘΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΟΖ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»

«ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ 3.000 ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑ

15.000.000 ΕΥΡΩ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΔΩ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ»

«ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΟΜΙΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΞΥΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 150.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ-ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ


«Επιτέλους μέχρι πότε θα υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας ;;»

«Στην ερώτησή μου προς τον κ. Υπουργό Εξωτερικών «Ποια είναι η πρόταση της Ελληνικής πλευράς για την ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων;»  το Blog taxalia μου απάντησε ότι «ξιφουλκούμε εναντίον του Σαμαρά, λες και ο Σαμαράς έγραψε το Σύνταγμα των Σκοπίων».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
ΠΡΩΤΑ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ, ΜΕΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ, ΤΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ»

«Γιατί μας ξενίζει η δήλωση Ερντογάν για τα νησιά; Η συγκυβέρνηση του Μνημονίου του έδωσε τα δικαιώματα να χύνει το δηλητήριό του στην Ελλάδα για μία ακόμα φορά. Η συγκυβέρνηση είναι που έβγαλε όλα τα περιουσιακά στοιχεία της πατρίδας μας στο σφυρί. Και είναι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου εκείνοι που δηλώνουν δημόσια ότι δεν έχουν πρόβλημα οι μαρίνες του Αιγαίου να περάσουν σε τουρκικά χέρια. Το ζεϊμπέκικο διαδέχθηκε η κουμπαριά και την κουμπαριά η παράδοση της χώρας δια του ξεπουλήματος...»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

«Τεράστιο πολιτικό ζήτημα δημιουργείται για την κυβέρνηση με την εγκύκλιο Μηταράκη η οποία επιτρέπει στους γερμανικούς δήμους και περιφέρειες να βάλουν χέρι στα κονδύλια που προορίζονται για την ενίσχυση των ιδιωτικών επενδύσεων στη χώρα μας. Με τον τρόπο αυτό ο Φούχτελ και η παρέα του γίνονται τζάμπα μάγκες αφού χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη με δικά μας χρήματα διεισδύουν στην ελληνική οικονομία εμπεδώνοντας τη γερμανική εξάρτηση της χώρας μας.

Για το ζήτημα αυτό η κυβέρνηση θα ελεγχθεί κοινοβουλευτικά και όχι μόνο».

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


«Την ώρα που η κυβέρνηση δεν συλλαμβάνει την φοροδιαφυγή, φορολογεί τους ανέργους σαν ελεύθερους επαγγελματίες ενώ ταυτόχρονα με απειλές για δυσβάσταχτα πρόστιμα αναγκάζει τον υπερχρεωμένο Έλληνα οικογενειάρχη να συγκεντρώσει περισσότερες αποδείξεις από αυτά που του μένουν να καταναλώσει».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ

«Η μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης αφού πάγωσε τους πολίτες που δεν μπορούν να ζεσταθούν, παγώνει τώρα και την αγορά καθώς η ανεργία, η μείωση των μισθών και των συντάξεων κάνουν απαγορευτικές ακόμη και τις στοιχειώδεις χριστουγεννιάτικες αγορές της ελληνίδας νοικοκυράς δίνοντας την χαριστική βολή στο εμπόριο.

Ό,τι έχει απομείνει από τα πενιχρά εισοδήματα των πολιτών το παίρνει η κυβέρνηση με το φορομπηχτικό νομοσχέδιο που υπαγορεύουν ο κ. Τόμσεν και η παρέα του.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ


Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Να σταματήσουν άμεσα οι απολύσεις εργαζομένων του ΙΚΑ»


Σε σχέση με την δήλωση (21.12.2012) του υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση για τις απολύσεις εργαζομένων του ΙΚΑ, η Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης και Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μ. Χρυσοβελώνη σχολίασε τα εξής:

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Γ. ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ


ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

«Δεδομένου ότι Υπουργείο Οικονομικών και ΣΔΟΕ τελούν υπό τις εντολές μίας συγκυβέρνησης που αποτελεί την πολιτική συνέχεια της προηγούμενης και την οποία στηρίζουν ο κ. Βενιζέλος και όσοι άλλοι έκρυβαν τη λίστα Λαγκάρντ από συρτάρι σε συρτάρι επί δύο χρόνια, επαφυόμαστε αποκλειστικά και μόνο στην ευσυνειδησία των λειτουργών της Δικαιοσύνης προκειμένου να μπει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο, ειδικά σε αυτή την εποχή που η ελληνική οικογένεια δέχεται άγρια φοροεισπρακτική επιδρομή, καλούμενη εκείνη να πληρώσει τα σπασμένα και όχι οι μεγαλοφοροφυγάδες».