ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

«Λουκέτο και στον ΟΑΕΕ Λαμίας;»

Σε συνέχεια της ενημερωτικής επιστολής του προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την 20η Μαΐου 2013 σχετικά με πληροφορίες που έχουν πέσει στην αντίληψη τους για τη μεταφορά της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΟΑΕΕ από τη Λαμία στη Λάρισα, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

«Είναι αδιανόητο να μην έχουν αξιοποιηθεί οι παραλίες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»
  
Έντονα επικριτική κατά της κυβέρνησης εμφανίσθηκε σε δηλώσεις της η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αναφερόμενη στην καθυστέρηση που υπήρξε στην υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης αλλά και στις σχετικές διευκρινήσεις που δόθηκαν για την παραχώρηση των παραλιών στους Δήμους όλης της χώρας.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

Η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής επί της Πρότασης Νόμου του Κ.Κ.Ε. με θέμα «Μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας της:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, και τομεάρχης Οικονομικών, βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 24/5 και ώρα 10:30 επίσκεψη ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων με τη διοίκηση, τους ερευνητές και τους εργαζόμενους στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας στο Ηράκλειο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ

«Την ώρα που οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την καταπολέμηση του «μαύρου» χρήματος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καλό θα είναι ο κ. Σαμαράς να απαιτήσει άμεσα από την κα Μέρκελ να του παραδώσει τη «λίστα Χριστοφοράκου», με όλους τους εμπλεκόμενους στην κυκλοφορία «μαύρου» πολιτικού χρήματος στην Ελλάδα».

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Ρ. ΜΑΚΡΗ: «Μεγάλα λόγια και μηδενικό αποτέλεσμα στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Οι «ημέτεροι» γλιτώνουν, οι φτωχοί πληρώνουν»

Το Υπουργείο Οικονομικών μέσω της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων δημοσίευσε επικαιροποιημένα στοιχεία μεγαλο οφειλετών του δημοσίου.

Νομικά Πρόσωπα κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ιδιώτες παρουσιάζονται σε ξεχωριστές καταστάσεις.

ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΧΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Την αγανάκτηση των κατοίκων της Αμανής ποιος την ακούει;

Οι τρεις γιατροί της περιοχής που καλύπτουν το 1/3 της εδαφικής περιφέρειας της Χίου, είναι στην ουσία ένας, αφού οι άλλοι δύο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και σε άλλα μέρη του νησιού, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των χωριών της Αμανής να εύχονται να μην συμβεί κάποιο έκτακτο περιστατικό.

ΣΕ ΒOΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ» ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ. ΠΟΙΟΣ, ΑΡΑΓΕ, ΤΟΝ «ΚΑΡΦΩΣΕ» ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ;»

«ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΓΗΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ 700μ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 15μ ΜΕ ΜΑΞΙΜΟΥM ΤΑ 40μ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΗ «ΝΑΤΟΥΡΑ» ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ;»

Για τα «αναπτυξιακά ξεπουλήματα» του ΤΑΙΠΕΔ σε Βόνιτσα και Λευκάδα, ενημερώθηκε από κοντά ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος σήμερα (22/5//2013) το μεσημέρι έκλεισε τη διήμερη επίσκεψή του στις δύο αυτές περιοχές.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Μίκα Ιατρίδη: «Χρήσιμη η συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στυλιανίδη. Εύχομαι να δοθούν λύσεις.»
  
Με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη συναντήθηκε την Τρίτη, 21 Μαΐου 2013 η Μίκα Ιατρίδη, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν το Νομό Δωδεκανήσου.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ στα πλαίσια του επίσημου συνεδρίου των ΑΧΕΠΑ στην Ουάσινγκτον πραγματοποίησε ομιλία στο Καπιτώλιο.

Στην ομιλία παρευρέθηκαν οι κυβερνήτες των ΑΧΕΠΑ όλων των πολιτειών των ΗΠΑ και γερουσιαστές ελληνικής καταγωγής.