ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Τον κ. Καμμένο συνόδευαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Νότης Μαριάς και αντιπροσωπεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Η προστασία της ιδιοκτησίας αποτελεί τη βάση της σύγχρονης Κοινοβουλευτικής Αστικής Δημοκρατίας. Σύμφωνα με τον Locke, το δικαίωμα της ιδιοκτησίας συγκαταλέγεται μεταξύ των έμφυτων, αναπαλλοτρίωτων και αιώνιων δικαιωμάτων του ανθρώπου. Το δικαίωμα αυτό θεωρείται ως προέκταση της προσωπικής ελευθερίας που προσφέρει την απαιτούμενη δυνατότητα ανάπτυξης της προσωπικότητας του ατόμου για την διαμόρφωση της προσωπικής και κοινωνικής του ζωής.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ»
  
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη απόφαση της συγκυβέρνησης να νομιμοποιήσει τη λειτουργία κουλοχέρηδων στις γειτονιές της χώρας:

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΑ ΜΜΕ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ»

Στο πλευρό της Χαράς Νικοπούλου, στο Εφετείο Κομοτηνής, συμπαρατάχθηκαν σήμερα (22/3/2013) οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ»


«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ» ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ»

«ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΙΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ Π.Δ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ


Με εκπροσώπους μικροομολογιούχων φυσικών προσώπων, συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Τομεάρχης Οικονομικών, Νότης Μαριάς .

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ «ΛΟΥΚΕΤΩΝ» ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά σχετικό δημοσίευμα που αφορά το ντόμινο «λουκέτων» σε επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα, πολλά από τα οποία πριν από περίπου τέσσερα χρόνια παρουσίαζαν έντονη εμπορική δραστηριότητα.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


«Η κυβέρνηση αφού συνήργησε στη λήψη της παράνομης απόφασης του Eurogroup για το «κούρεμα» των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες, συνεχίζει την αντικοινωνική της πολιτική και δεν δεσμεύεται ούτε καν για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων στις κυπριακές τράπεζες που λειτουργούν στην Ελλάδα, παραλείψεις για τις οποίες κλήθηκε ήδη να απαντήσει στη Βουλή μετά από σχετική μας πρωτοβουλία σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.».