ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ

Συνάντηση με τον χρυσό Παραολυμπιονίκη του Λονδίνου, Γρηγόρη Πολυχρονίδη, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η Νεολαία εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο της Νεολαίας, Μανταλένα Παπαδοπούλου, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Μανώλη Παντελίδη και Βασίλη Μπλετσογιάννη και τα μέλη της Νεολαίας Γιάννη Ιερόπουλο και Βασίλη Καλαποθαράκο. Εκ μέρος του Κινήματος παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας, κ. Σπύρος Γαληνός, ο Γραμματέας ΑμεΑ κ. Σπύρος Μπινιώρης και το μέλος της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Γιώργος Ρεμπής.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

«Το «ήξεις-αφήξεις» του οικονομικού επιτελείου στο μέτρο της συλλογής των αποδείξεων δεν μπορεί να συγκαλύψει τη νέα φορομπηχτική επιδρομή της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ στις τσέπες μισθωτών, συνταξιούχων, ελεύθερων επαγγελματιών και ανέργων, που δρομολογείται με το νέο πολυνομοσχέδιο». 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ομιλία του Νότη Μαριά στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έκανε την εξής δήλωση:

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συνεδρίασε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου η Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Αποφασίστηκε ο ορισμός των ακόλουθων γραμματέων: