ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


      Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 13/04/2013 στην Αθήνα το Ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Πρόεδρος της Νεολαίας εξελέγη η Μανταλένα Παπαδοπούλου και Γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής εξελέγη ο Ανέστης Χατζηθεοδοσίου.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΟΛΙΩΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ


«Κύριε Μανιτάκη βάλτε ένα τέλος στο χάος με τις μετατάξεις. Είναι αδιανόητο μετά από πέντε μήνες σε διαθεσιμότητα υπάλληλοι να μετατάσσονται σύμφωνα με την καταγραφή τους στους πίνακες του ΑΣΕΠ σε υπηρεσίες που πλέον δεν υφίστανται.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ


Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ. ΔΕΙΞΤΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ»
  
Την άμεση πρόσληψη 21 επικουρικών γιατρών στο Νοσοκομείο του Βόλου ζητά η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη με σχετική ερώτηση που κατέθεσε στον Υπουργό Υγείας κ. Λυκουρέντζο.

Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ


«ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΓΛΑΣΤΡΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ


«Θεωρούμε ότι ο ναυπηγοεπισκευαστικός κλάδος μπορεί να αποτελέσει ουσιαστικό μοχλό ανάπτυξης για την χώρα μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να πιέζουμε και να εργαζόμαστε. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουν να παρεμβαίνουν πιεστικά ώστε η κυβέρνηση να υιοθετήσει κάθε πρόσφορο μέτρο και μέσο που θα μεταμορφώσει τα Ναυπηγεία σε χώρο πρότυπης ανάπτυξης και βιώσιμης λειτουργίας».

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


ΘΕΜΑ: Αναστήλωση - αναπαλαίωση του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου του Λουκά στο Καστελλόριζο

Ο Λουκάς Σαντραπές γεννήθηκε στο τελευταίο Ελληνικό Φανάρι του Αιγαίου, το Καστελόριζο, το 1852 όπου και έμαθε τα πρώτα του γράμματα. Σε ηλικία 15 ετών έφτασε στην Αίγυπτο έχοντας μοναδικά κεφάλαια και εφόδια το θάρρος του, την φυσική του ευφυΐα και το επιχειρηματικό του πνεύμα. Μ’ αυτά πάλεψε και πρόκοψε.

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΣΤΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ


Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Τομεάρχης Υγείας, Βουλευτής Α’ Πειραιά Παναγιώτης Μελάς παρευρέθη και απηύθυνε χαιρετισμό στο 1ο Διεθνές Συνέδριο «Η Φτώχεια και οι Συνέπειές της: Ψυχικές Συμπεριφορές & Διαταραχές σε Εφήβους και Ενήλικες», όπου, μεταξύ άλλων, τόνισε:

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


«ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ»

Ο Νότης Μαριάς προτείνει την αποχώρηση από τη Βουλή τον Μάιο στην επέτειο των Πλατειών.

Έκκληση στους Βουλευτές του Αντιμνημονιακού Πατριωτικού Δημοκρατικού Τόξου να αποχωρήσουν από τη Βουλή στα τέλη Μαΐου απηύθυνε ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


«Την ώρα που η κυβέρνηση εμπαίζει τους συνταξιούχους με υποσχέσεις που γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει, η ΕΛ.ΣΤΑΤ με ανακοίνωση της επιβεβαιώνει αυτό το οποίο γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες και προσποιείται ότι αγνοεί ο κ. Στουρνάρας, ότι το μνημόνιο οδήγησε στην πλήρη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, μειώνοντας κατά 3,1 δις ευρώ το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών το δ’ τρίμηνο του 2012». 

ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ


«Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΡΙΩΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΜΝΙΟΥΣ»

Την Ικαρία θα επισκεφθεί σήμερα το μεσημέρι (19/4/2013) ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ «ΦΡΑΓΜΑ ΚΟΡΗΣ ΓΕΦΥΡΙ» ΤΗΣ ΧΙΟΥ


«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΩΡΕΙΑ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ - ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΚΡΥΒΑΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ;»

Η απόλυτη δικαίωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Χίου και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Τέρενς Κουίκ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


«ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΦΠΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ»

«ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ; ΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;»

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ


Μίκα Ιατρίδη: «Το Υπουργείο Παιδείας φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του. Οι οργανικές θέσεις των σχολείων της Δωδεκανήσου θα μειωθούν»
  
Μετά και τη συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων των βουλευτών Δωδεκανήσου, κ. Κρεμαστινού και κ. Υψηλάντη, για το ενδεχόμενο μείωσης των οργανικών θέσεων στα σχολεία της Δωδεκανήσου, η βουλευτής Δωδεκανήσου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μίκα Ιατρίδη κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση για το θέμα αυτό και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΨΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΟΥ ΨΩΜΙΟΥ


«Γνωρίζω πως είναι ανυπόφορο να στέκει ο λόγος μου διαρκώς καταγγελτικός και δεικτικός, και κραυγάζων. Πρώτο μέλημα είναι να παράξω πολιτική, να βγω μαζί σας απ’ την Άμυνα και να περάσουμε ως κοινωνία στη γόνιμη επιθετική Παραγωγή έργων.

Ελάτε όμως στη θέση μου:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


«Επειδή στο μυαλό τους έχουν μόνο υποκρισία και φαρισαϊσμό, ισχυρίζονται ότι δεν αποκρατικοποιείται αλλά αξιοποιείται η δημόσια περιουσία. Έτσι έλεγαν και για την Ολυμπιακή Αεροπορία, την οποία αξιοποίησαν αποκρατικοποιώντας την.

ΔΗΛΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ Η ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


«Είναι αστεία αλλά και επικίνδυνη η προσπάθεια εκείνων που, εδώ και καιρό, επιδίδονται στη διαρροή στοιχείων που ερευνά η προκαταρκτική επιτροπή, προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Έφτασαν στο σημείο να μοιράσουν πληροφορίες ή και το ίδιο το πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ. ΑΣ στους δημοσιογράφους πολύ πριν γίνει γνωστό στα μέλη της επιτροπής.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑ


«Για ακόμη μία φορά ο κ. Δένδιας ομολόγησε την ανικανότητα τόσο του ίδιου όσο και της κυβέρνησης να διασφαλίσουν τη νομιμότητα.

Συνεχίζει να κοροϊδεύει τους Έλληνες πολίτες εξαγγέλλοντας νόμους, την ώρα που δεν μπορεί να εφαρμόσει τους υφιστάμενους.

Το πρόβλημα δεν λύνεται με βόλτες στην Μανωλάδα».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ


«Το Υπ. Οικονομικών ανακοίνωσε στη Βουλή πως η κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης στη χώρα το πεντάμηνο Οκτώβριος ‘12 - Φεβρουάριος ‘13 μειώθηκε κατά 68,7%, ως προς το αντίστοιχο περυσινό διάστημα (από 1.833,8 δις lt σε 567,6 εκ. lt).