ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΩΝ ΤΕΙ ΜΑΡΙΟΥ ΤΣΙΓΩΝΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΜΕ


«ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ BLOGS & PORTALS ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΕΙ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ»

Σχέδιο Αθηνά. "Εξορθολογισμός" ή κάτι άλλο;
Τσιγώνιας Μάριος
Εργαστηριακός Συνεργάτης ΤΕΙ-Αθ.

Το σχέδιο Αθηνά φαίνεται να είναι με μια πρώτη ματιά ένα κακοσχεδιασμένο και πρόχειρο εγχείρημα. Κάθε άλλο. Στην πραγματικότητα είναι μια παγίδα την οποία έστησε το Υπουργείο Παιδείας στην κοινωνία και την Ακαδημαϊκή Κοινότητα.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


«Ο κ. Στουρνάρας, ο οποίος ως μέλος του Eurogroup ψήφισε τo ανήθικο και παράνομο «κούρεμα» των Κυπρίων μικροκαταθετών έχει τεράστιες πολιτικές ευθύνες και όχι μόνο, τις οποίες και πρέπει να αναλάβει πλήρως προσερχόμενος την Τρίτη 19 Μαρτίου στη Βουλή για να δώσει εξηγήσεις, παρά τη σημερινή κάλυψη που του παρείχε ο πρωθυπουργός, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να δώσει οδηγίες προς Κυπρίους «ναυτιλλομένους».

Τα ψέματα τελείωσαν.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

«Οι θηριωδίες των ναζί κατά του ελληνικού λαού και των Ελλήνων Εβραίων είναι βαθιά χαραγμένες στην ιστορική μνήμη.

Όμως ο κ. Σαμαράς ξέχασε για άλλη μια φορά να διαμηνύσει άμεσα στην κ. Μέρκελ και την παρέα της ότι η Γερμανία οφείλει στην Ελλάδα για τις πολεμικές επανορθώσεις και το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο χωρίς τους τόκους 162 δις ευρώ».

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ. ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

«ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗN ΚΕΡΚΥΡΑ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΟΔΟ»

«ΓΙΑ ΚΑΘΕ 50.000 ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ, ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΒΑΡΔΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΤI ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ»

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ


Μίκα Ιατρίδη: «Η κυβέρνηση, δεν έχει το δικαίωμα να μας ξεχνά, διότι από τον τόπο μας γεννήθηκε ο τουρισμός»

Με την παρουσία των τουριστικών φορέων της Δωδεκανήσου, πραγματοποιήθηκε το Προσυνέδριο Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Ρόδο, με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του Κινήματος, Πάνο Καμμένο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΚΑΤΙΔΗ


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουν κάθε ναζιστική συμπεριφορά και επισημαίνουν ότι η Δημοκρατία οφείλει να βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και επαγρύπνηση απομονώνοντας κάθε ενέργεια που αναβιώνει τον εφιάλτη του ναζισμού, πολύ περισσότερο στον χώρο του αθλητισμού που αποτελεί χώρο υγιούς άμιλλας και ηθικής διάπλασης της νεολαίας.