ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Σ. Ε. Π. Ε. Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Στυλίδας

Οι  ΑΝΕΛ Ν. Φθιώτιδας με βάση τις προβλεπόμενες από το κίνημα διαδικασίες, πιστοί στις αρχές μας και εκτιμώντας την ακεραιότητα, το ήθος και το έργο που έχει παρουσιάσει ο νυν Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει την στήριξή της στην προσπάθεια της συνέχισης του έργου που έχει ξεκινήσει. Ευχόμαστε καλή επιτυχία τόσο στον ίδιο, όσο και στα μέλη του συνδυασμού του.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Το κίνημα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», από την στιγμή της δημιουργίας του, αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας και τις αιτίες που τα προκαλούν. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας ως βάση την Ιδρυτική Διακήρυξη, στηρίζει σταθερά προσπάθειες ατόμων, συλλογικοτήτων και κινημάτων οι οποίες αντιστέκονται στην ισοπεδωτική κυβερνητική πολιτική. Μια πολιτική που στο μεταξύ έχει καταργήσει κάθε έννοια του κράτους δικαίου, έχοντας ταυτόχρονα παραδώσει τα πάντα στους «δανειστές». Ακρογωνιαίος λίθος της λειτουργίας των ΑΝ.ΕΛΛ. είναι το κάθε άτομο ξεχωριστά να μπορεί να εκφραστεί και να εμπλουτίσει με την γνώμη του την πολιτική θέση του κινήματος.
Οι τοπικές Συντονιστικές όλο τον καιρό που προηγήθηκε πραγματοποίησαν λαϊκές συνελεύσεις και δημοκρατικά κατέθεσαν τις εισηγήσεις τους, οι οποίες έγιναν δεκτές στο σύνολό τους από τον Πρόεδρο και τα όργανα του κινήματος. Με βάση αυτά, οι Συντονιστικές που απαρτίζουν την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, και αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του κάθε νομού ως προς τις περιφερειακές εκλογές, επιβεβαιώνουν την σταθερότητα στις αρχές μας, την Ιδρυτική Διακήρυξη και την κεντρική θέση του κινήματος που εκφράζονται μέσω του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου. Στηρίζουμε αταλάντευτα προσωπικότητες του αντιμνημονιακού δημοκρατικού τόξου που είναι ενάντια στην πολιτική των Μνημονίων και ενάντια σε αυτούς που τα ψήφισαν ή στήριξαν.
 Μέλημά μας είναι να εκλεγούν πολιτικοί με πραγματικό αναπτυξιακό όραμα και που θα αντισταθούν στην περαιτέρω υποβάθμιση της Στερεάς Ελλάδας. Ως εκ τούτου, προκρίνουμε αυτούς που θα αρνηθούν να συμβάλουν στην ενδοτική και μειοδοτική πολιτική που ετοιμάζουν στο πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης από κοινού η Τρόικα, η ομάδα των Φούχτελ-Ράιχενμπαχ με τους εδώ πρόθυμους συνεργάτες τους και καλούμε τους πολίτες να ψηφίσουν κατά συνείδηση.


                                                                                                         Οι Συντονιστικές Επιτροπές           
                                                                                                                     Β. & Κ. Εύβοιας
                                                                                                                         Ευρυτανίας
                                                                                                                              Θήβας
                                                                                                                           Λιβαδειάς
   ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ                                                                                        Φθιώτιδας
   ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ                                                                    Πυρήνας Φωκίδας

   ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ