ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ (ΝΟΤΗ) ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ


«Όχι στην παραχώρηση του λιμένα Ρεθύμνου σε Τουρκική εταιρεία»
  
Επίκαιρη  ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Εξωτερικών,  Εθνικής Άμυνας και Ναυτιλίας κατέθεσε σήμερα 12 Σεπτεμβρίου 2012, ο Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Οικονομικών και  Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς, σχετικά με την  παραχώρηση του λιμένα Ρεθύμνου σε Τουρκική εταιρεία, μετά την εκχώρησή του στο ΤΑΙΠΕΔ.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συνοδευόμενος από βουλευτές του Κινήματος. Συναντήθηκε με τις διοικήσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και της HELEXPO. Συναντήθηκε επίσης με τα σωματεία εργαζομένων της ΔΕΘ και της HELEXPO. Στην συνέχεια επισκέφθηκε τα περίπτερα της ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


«ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ. ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ»

Έντονη διαμαρτυρία για τους προγραμματισμούς των εργασιών του Κοινοβουλίου εξέφρασε στο Προεδρείο της Βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, στη σημερινή (12/9/2012) συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ


Τις δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες και την αδιαφορία των αρμόδιων Υπουργείων πληρώνουν για άλλη μία φορά οι κάτοικοι της Σάμου που… μια ζωή περιμένουν την ολοκλήρωση των εσωτερικών έργων που αφορούν στην προστασία του Μώλου Λιμένα Πυθαγορείου.

Σε Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κώστα Μουσουρούλη, ο Κοινοβουλευτικός .............