ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


ΘΕΜΑ: «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δίπλα στους αγωνιζόμενους αγρότες»
  
Η Αν. Γραμματέας της Κ.Ο και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη συνόδευσε σήμερα το μεσημέρι τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο στο Πανθεσσαλικό μπλόκο της Νίκαιας. Μετά την συνάντηση με τους αγωνιζόμενους αγρότες της Θεσσαλίας, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ


«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο κ. Στουρνάρας, αν τολμά, ας απαιτήσει εδώ και τώρα από την Τρόικα να αποζημιώσει την πατρίδα μας για την οικονομική καταστροφή που επέφερε το μνημόνιο. Αλλιώς, ας αφήσει ήσυχο τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό, δίνοντας ταυτόχρονα την παραίτησή του.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


«Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ»

«ΟΙ 18 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ »

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ


Τα μπλόκα των αγροτών στον κόμβο της Νίκαιας Λάρισας επισκέφθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, όπου συναντήθηκε με τους αγρότες και συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα τους και τις κινητοποιήσεις.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


Σε μία κατάμεστη αίθουσα, με τη συμμετοχή πολιτευτών και μελών των Συντονιστικών Επιτροπών από τη Θεσσαλία, πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα το δεύτερο προσυνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με θέμα «Αγροτική Ανάπτυξη-ΚΑΠ»

Την προσυνεδριακή διαδικασία άνοιξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΟΖ


«Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά εδώ στην Καβάλα, από εδώ που ξεκίνησαν οι πρώτες προσπάθειες για την αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. Και όμως οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης κατέστρεψαν κάθε προσπάθεια και σήμερα με μεθόδους που θυμίζουν εγκληματικές οργανώσεις, προσπαθούν να κλέψουν τον κινητήριο μοχλό ανάπτυξης της περιοχής, που είναι το πετρέλαιο.

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΟ 2ο ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ.Α.Π.


«Ανεξάρτητες Ελληνίδες, Ανεξάρτητοι Έλληνες,

Φίλες και φίλοι.

Σήμερα έχουμε ένα ορόσημο για το Κίνημα μας, εδώ στην καρδιά της Κεντρικής Ελλάδας. Για την διοργάνωση του προσυνεδρίου αυτού θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολιτευτές και τις Συντονιστικές του Κινήματος στην Θεσσαλία. Η προσπάθεια και η συμμετοχή τους είναι εγγύηση για την επιτυχία του μεγάλου, κοινού εγχειρήματος μας. Της δημιουργίας ενός νέου κόμματος μέσα από το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ


Με αφορμή τα πρωτοφανή γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Βελβεντό Κοζάνης, η αστυνομική δύναμη της περιοχής, απέδειξε ότι βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και σε κατάσταση να διαχειριστεί δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις.