ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απίστευτη ήταν η συμμετοχή και η ανταπόκριση στις προγραμματισμένες δράσεις της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, η οργάνωση συλλέγει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας, που υποφέρουν από τις μνημονιακές πολιτικές.
Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Αιγάλεω, έξω από το μετρό και με τη συνεργασία της ελληνικής επιχείρησης Μαρινόπουλος, νέοι και νέες υπό την ευθύνη των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, Δώρας Παληοδήμου - Υπ. Εθελοντισμού, Στέλλας Συρίγου - Αν. Υπ. Εθελοντισμού, σε συνεργασία με τον Τομέα Δράσεων υπό την ευθύνη του Βασίλη Μπλετσογιάννη, συνέλεξαν μεγάλη ποσότητα ειδών, που αυτή τη φορά, θα κατευθυνθούν στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας. Την προσπάθεια στήριξε η Συντονιστική Αιγάλεω του Κινήματος και μας τίμησαν με την παρουσία τους και έμπρακτα  ο βουλευτής Β’ Αθηνών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βασίλης Καπερνάρος και ο Γραμματέας Εθελοντισμού και Δράσεων Μπάμπης Μπαρούτας. Παρούσα στην δράση και η πρόεδρος της Νεολαίας Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Στη Βέροια, υπό την ευθύνη του Υπ. Νομού Ημαθίας και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής Κοσμά Δημητριάδη, μέλη της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε συνεργασία με τη Συντονιστική Βέροιας βρέθηκαν έξω από την ελληνική επιχείρηση Βερόπουλος και τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά θεαματικά. Η διάθεση και η έμπρακτη προσφορά των κατοίκων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η βοήθεια θα στραφεί σε άπορες οικογένειες της περιοχής που βιώνουν την εξαθλίωση. Την προσπάθεια τίμησε με την παρουσία του και έμπρακτα ο βουλευτής Ημαθίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Γιοβανόπουλος.

Στον Βόλο, σε συνεργασία με την ελληνική επιχείρηση Βερόπουλος, η Νεολαία είχε θετικότατη ανταπόκριση από τους Βολιώτες και τα μέλη της, με το συντονισμό του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής, Νίκου Ντουρουντάκη – Υπ. Περ. Θεσσαλίας και της στήριξη της Συντονιστικής Βόλου του Κινήματος. Οι μεγάλες ποσότητες που συγκεντρώθηκαν θα στηρίξουν απόρους της περιοχής που παλεύουν για την επιβίωση. Την προσπάθεια τίμησε με την παρουσία της και έμπρακτα η βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Στη Ρόδο, υπό την ευθύνη των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, Μανώλη Τσιμπουκά -Υπ. Περιφέρειας Νοτ. Αιγαίου και Μιχάλη Κατσαμπά - Υπ. Νομού Δωδεκανήσων, μέλη της Νεολαίας, συνέλεξαν επίσης μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης έξω από την ελληνική επιχείρηση Σπανός στο κέντρο της πόλης. Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι «υπερκαλύψαμε τα θέλω μας καθώς ο κόσμος διψασμένος να προσφέρει στον συνάνθρωπο και παρακινώντας ο ένας τον άλλον» στήριξε την προσπάθεια και δήλωσε πως θα συνεχίσει να προσφέρει σε τέτοιες ενέργειες για όσο καιρό οι συμπολίτες μας, μας έχουν ανάγκη. Τα τρόφιμα θα κατευθυνθούν στον Ερυθρό Σταυρό.

Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική και συγκινητική η ανταπόκριση των Ελλήνων πολιτών στο κάλεσμα προσφοράς και όσο η αλληλεγγύη υπερβαίνει την κομματικές ταυτότητες η ελπίδα για το μέλλον της χώρας μας παραμένει ζωντανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου