ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 9,10,11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 ΑΝΕΛΛ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
 Στα πλαίσια ενημέρωσης  για τις θέσεις του κινήματος, οι ΑΝΕΛΛ Π.Ε. Φθιώτιδας αποτελούμενο από μέλη της Συντονιστικής, της Νεολαίας, αλλά και πολιτευτές επισκέφθηκαν  χώρους συναθροίσεων πολιτών.

Στις 9/08/2013 οι ΑΝΕΛΛ, επισκέφθηκαν την λαϊκή αγορά της Στυλίδας, όπου πωλητές και καταναλωτές τους υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη.  Ανάλογα θερμή ήταν και την επόμενη ημέρα, 10/08/2013, η υποδοχή και στην λαϊκή αγορά της Λαμίας από τους πολίτες που παρευρίσκονταν εκεί.

 Στις συζητήσεις ξεχώρισε η απελπισία για το σήμερα, αλλά και η  αγωνία  για το δυσμενές αύριο που ξημερώνει για όλους μας, υπό την καθοδήγηση και την εφαρμογή των εντολών του μνημονίου από την συμμαχία των προθύμων εντολοδόχων της τρόικας.

Τα μέλη των ΑΝΕΛΛ παρουσίασαν με απλά λόγια, αλλά και με τον διαμοιρασμό φυλλαδίου, το κυβερνητικό πρόγραμμα που έχουν καταρτίσει και τεκμηρίωσαν την ρεαλιστική βάση στο οποίο είναι βασισμένο.
 Πραγματικά οι πολίτες έδειχναν να συμφωνούν ότι η λύση βρίσκεται εκεί  και όχι στην εφαρμογή των μνημονίων, που καταδικάζουν στην ανέχεια ολόκληρο τον ελληνικό λαό.

Τέλος την Κυριακή 11/08/2013 το απόγευμα, συγκεντρώθηκαν μέλη των ΑΝΕΛΛ στα διόδια της Αγίας Τριάδας Λοκρίδας, όπου μοίρασαν στους διερχόμενους οδηγούς 4000 φυλλάδια, στα οποία περιγράφει με λίγα λόγια τον τρόπο με τον οποίο προτείνει το κίνημα την έξοδο από την κρίση.  
Η ανταπόκριση των πολιτών στις δράσεις αυτές ήταν συγκινητική, σε τέτοιο βαθμό που μας υποχρέωσε ακόμα περισσότερο να δηλώσουμε ότι θα βρισκόμαστε συνεχώς κοντά τους, τόσο για να τους ενημερώνουμε για τις θέσεις του κινήματος, όσο και για να ακούμε τα προβλήματά τους και να εργαζόμαστε για την επίλυσή τους.   


ΟΙ ΑΝΕΛΛ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου