ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Συνάντηση με τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο είχε σήμερα Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για την 77η Διεθνή Έκθεση. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.


 Ξεκινήσαμε την επίσημη επίσκεψη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Θεσσαλονίκη από τον Παναγιότατο, «εκ θεού άρχεσθαι», να πάρουμε την ευχή του, την ευλογία του.

Μετά την συνάντηση έγιναν οι εξής δηλώσεις:

Π. Καμμένος: «Σήμερα θα υπάρχουν επαφές με όλους του φορείς της πόλης, όσους φορείς ζήτησαν επαφή και όσους εμείς ζητήσαμε να συναντήσουμε.

Θα δώσουμε αύριο την συνέντευξη τύπου και θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε με τα τοπικά μέσα, στα οποία θα δοθεί προτεραιότητα, όπως επίσης και στα διαδικτυακά μέσα. Θα καταλήξουμε με την ομιλία της Τετάρτης στο Βελλίδιο στο οποίο προσκαλούμε τους Θεσσαλονικείς.

 Ήρθα να επιδώσω και την πρόσκληση στον Παναγιότατο και ζήτησα την ευλογία του. Μιλήσαμε για τα εθνικά θέματα, τα θέματα της Θράκης, θέματα στα οποία πάντα έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία η εκκλησία και ιδιαίτερα ο Παναγιότατος και για αυτό τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.»

Παναγιότατος Μητροπολίτης Άνθιμος: «Ήταν ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή να δεχτώ τον κ. πρόεδρο, τον κ. Καμμένο από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τους συνεργάτες του και πράγματι δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις σε θέματα τα οποία είναι καυτά και σχετικά με την πορεία της πατρίδος μας και της ελληνικής κοινωνίας.

Την σημασία που έχουν αυτή τη στιγμή τα έντονα προβλήματα εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά. Ήταν μια χρήσιμη συνάντηση και ενώπιον ακροατηρίου πάντοτε με την διάθεση να προσφέρουμε ότι μπορούμε στο λαό μας περισσότερο και καλύτερο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου