ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΒΗΜΑΤΟΣ»

«Μνημονιακά ψέματα και Σαμαρικοί αριθμοί»
  
Σχολιάζοντας το άρθρο του εκδότη του «Βήματος» με τίτλο «Ψέματα και αριθμοί» όπου ασκείται κριτική στις Μνημονιακές κυβερνήσεις για την διαχρονική χρήση ψεύτικων στατιστικών σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων, η αναπληρώτρια. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε:

«Αποτελεί σημαντική νίκη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη μάχη των ιδεών το γεγονός ότι ακραία μνημονιακά έντυπα όπως το «Βήμα» παραδέχονται, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, την αλήθεια των θέσεων μας για την κατασκευασμένη κυβερνητική προπαγάνδα.

Στήριξα αυτές τις θέσεις από την πρώτη στιγμή, την ώρα που τα «ψέματα και οι αριθμοί» του κ. Σαμαρά είχαν επηρεάσει βαθιά την κοινή γνώμη. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα παραμύθια για τους χιλιάδες «υπεραιωνόβιους συνταξιούχους», τους «70.000 αναπήρους - μαϊμού» αλλά και πρόσφατα την υπόθεση με τους εκατοντάδες «τυφλούς που έβλεπαν» στα Δωδεκάνησα.

Στην τελευταία μάλιστα περίπτωση, μετά την σθεναρή στάση των τοπικών αρχών αποκαλύφθηκε η κατασκευή των στατιστικών από το ΙΚΑ και πλέον ξεκίνησαν οι διαδικασίες καταλογισμού ευθυνών για την εξαπάτηση της κοινής γνώμης.

Δεν χρειάζεται όμως να ψάξουμε πολύ για να βρούμε ποιος κρύβεται πίσω από τα «επικοινωνιακά τρυκ» που ομολογεί ακόμη και το «Βήμα». Αρκεί να κοιτάξουμε προς το Μέγαρο Μαξίμου».

Επισυνάπτεται το σχετικό άρθρο του «Βήματος»:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου