ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


«Κανένα συγχωροχάρτι για τη «Ζούγκλα»

Η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε το εξής σχόλιο για την ακολουθούμενη τακτική εκ μέρους της «ΖΟΥΓΚΛΑΣ»:

 

«Με έκπληξη διάβασα σήμερα το προχρονολογημένο και ανυπόγραφο άρθρο με τίτλο «Πασαρέλα αθωότητας» στη Ζούγκλα. 

Το άρθρο αυτό ............(www.zougla.gr/politiki/article/pasarela-a8otitas) που φέρεται από τον διαχειριστή της Ζούγκλας να καταχωρήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου στην πραγματικότητα αναρτήθηκε μόλις σήμερα!


Αφήνοντας ασχολίαστη την προφανή σκοπιμότητα πίσω από το «ευφυές» αυτό τέχνασμα, θα μείνω στην παράγραφο που ο συντάκτης «αφιέρωσε φωτογραφικά» σ’ εμένα την οποία και παραθέτω:

«Είναι προφανές ότι έλεγχος από έλεγχο διαφέρει και φυσικά, ουδείς μπορεί να χαρακτηρίσει τις έρευνες που γίνονται σε πολιτικά πρόσωπα που ενέχονται σε εξοπλιστικά σκάνδαλα το ίδιο «σοβαρές» με εκείνες που γίνονται σε νεοεμφανιζόμενους πολιτικούς με αφορμή τη δήλωση του «πόθεν έσχες».

Όσο κι αν κατανοώ την αγωνιώδη προσπάθεια της Ζούγκλας να αναιρέσει με αυτόν τον έμμεσο, ελλειπτικό και βέβαια πολύ καθυστερημένο τρόπο τις από 27-9-12 «αποκαλύψεις» της σε βάρος μου, θέλω να πληροφορήσω τους ανώνυμους συντάκτες ότι η παραπάνω αναφορά δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση επανόρθωση του αρχικού δημοσιεύματος που με ενέπλεξε ούτε βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν συγχωροχάρτι για καμία ενέργεια της Ζούγκλας.  

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι συνέπειες από αυτή τη δήθεν «αυθεντική λίστα των 36 πολιτικών προσώπων» (ή σήμερα 50 σύμφωνα με τον κ. Τριανταφυλλόπουλο) είναι πλέον μη αναστρέψιμες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου