ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16-9-2013 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Οι ΑΝΕΛ Φθιώτιδας κοντά στους διαμαρτυρόμενους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ και τους καθηγητές

Οι ΑΝΕΛ Φθιώτιδας συνεχίζοντας έμπρακτα την συμπαράστασή τους στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, συμπαραστάθηκαν στην κινητοποίηση των καθηγητών, αλλά και των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ.

 Την ώρα που στελέχη της κυβέρνησης και ο πρωθυπουργός δηλώνουν, ότι «όλα έχουν καλώς» και ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα πανηγυρίζοντας για ανύπαρκτα πλεονάσματα, έχουν ήδη προαναγγείλει το νέο φάσμα μέτρων κραδαίνοντας τα εργαλεία εφαρμογής τους.
Εργαλεία που δεν είναι άλλα από την διαθεσιμότητα, τις απολύσεις, τις κατασχέσεις για χρέη προς το δημόσιο και τις τράπεζες, την συνεχιζόμενη μείωση μισθών και συντάξεων, την υποβάθμιση κάθε παροχής στον πολίτη.

Το Δημόσιο τείνει να γίνει από υπηρεσία προς τον δήμο, τον λαό, σε υπηρεσία εισπρακτικής εταιρίας με μεθόδους λειτουργίας που παραπέμπουν σε αυτές του οργανωμένου εγκλήματος.
 Ένα έγκλημα που με προσεκτικά βήματα το θέτουν σε εφαρμογή και περιέχει την δυσφήμιση των προαναφερόμενων κλάδων όλο τον προηγούμενο καιρό, και καταλήγει στην τρομοκρατία ευυπόληπτων πολιτών, ανθρώπων με αξιοπρέπεια, ανθρώπων με όνειρα.

Το κράτος δυνάστης βλέπει αριθμούς. Δεν βλέπει ανθρώπους, δεν βλέπει δυστυχία. Ο στόχος τους παραμένει ο ίδιος, να υποταχθεί ο λαός κάτω από το βάρος της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαρτημένης από δόσεις ζωής, της χαμένης ελπίδας.

Οι ΑΝΕΛ, επαναλαμβάνουμε σε όλους τους τόνους ότι θα συμπαραστεκόμαστε σε κάθε διαμαρτυρία που έχει στόχο την αποκατάσταση του δικαιώματος στην αξιοπρεπή ζωή  και θα αντιστεκόμαστε σε κάθε απόπειρα περεταίρω υλικής και πνευματικής αφαίμαξης των συμπολιτών μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου