ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Μήνυμα ΑΝΕΛ Φθιώτιδας για τον ερχομό του 2014

 Αγαπητοί συμπολίτες
Το 2013 ήταν άλλη μια χρονιά που σημαδεύτηκε από τη συνέχιση της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής για το λαό και τη χώρα .   Διεθνή συμφέροντα και εγχώριες πολιτικές επιλογές οδήγησαν τον τόπο και τους πολίτες του σε οικονομικό  μαρασμό,  εξαθλίωση και    ανασφάλεια. Βρεθήκαμε ανυπεράσπιστοι μπροστά σε πειραματισμούς και οικονομικές αλχημείες,  με τα προβλεπόμενα από όλους δυσμενή αποτελέσματα. Νομοθετήματα ψηφίζονταν μετά κροκοδείλιων δακρύων από τους κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι με κάθε ψήφο οδηγούσαν χιλιάδες άτομα στην απόγνωση. Η αποποίηση κάθε μορφής κρατικής ασυλίας μέσω του φεκ 240, η μονιμοποίηση των «έκτακτων» φορολογικών μέτρων, η καταδίκη του λαού στην τρομοκρατία της ανεργίας, της ανασφάλειας, της ανέχειας ήταν κάποια από τα ορόσημα που χαρακτήρισαν ένα έτος που μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα ως η ντροπή της ελληνικής κυβερνητικής πολιτικής. Οι αχυράνθρωποι της τρόικας έκαναν τα πάντα για να μην τους πάρουν την «δόξα» τα αφεντικά τους.  Οι πιο ευπαθείς κοινωνικά ομάδες κλήθηκαν να πληρώσουν χρέη που δεν τους αναλογούν, με μοναδικό στόχο την αρπαγή από τους διεθνής και εγχώριους γύπες τους κόπους μιας ζωής. Όλα αυτά την ώρα που δεκάδες λίστες, αποτελούμενες από χιλιάδες ονόματα κρύβουν κλεμμένα δισεκατομμύρια  που θα μπορούσαν να γλιτώσουν τον λαό από αρκετά δεινά.  
Στον αντίποδα εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ένα νέο κόμμα, συνταχθήκαμε  από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των αδυνάτων, καθώς και της απλής λογικής η οποία μας υπαγορεύει να βροντοφωνάζουμε «φτάνει πια» στις μεσαιωνικού τύπου  διώξεις από τους ιεροεξεταστές της τρόικας. Παρουσιάζοντας τεκμηριωμένο πρόγραμμα διεκδικούμε μια καλύτερη ζωή με έμφαση στην ανάπτυξη και στη πραγματική δημοκρατία, ώστε  να επιστρέψει το χαμένο χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών μας. Διεκδικούμε την τιμή που αρμόζει στους γονείς μας και υπερασπιζόμαστε τον δικαίωμα όλων στην αξιοπρεπή και ποιοτική διαβίωση. Πράγματα που στην διεθνή κοινότητα ονομάζονται ανθρώπινα δικαιώματα, την ίδια ώρα τα εγχώρια διακοσμητικά-αναλώσιμα όργανα επιβολής της τροϊκανής πολιτικής τα έχουν αναγάγει σε πολυτέλεια, τεκμήρια, κινητικότητα, διαθεσιμότητα…
 Το 2014 , ευχόμαστε καταρχήν σε όλους υγεία, μιας και οι αντοχές που θα απαιτηθούν από όλους θα είναι τεράστιες. Ελπίζουμε να  είναι   μια χρονιά μεγάλων νικηφόρων αγώνων και ανατροπών που θα επιτρέψουν να σταματήσουμε το κατ’ εξακολούθηση έγκλημα που συντελείται εις βάρος της πατρίδας και των πολιτών. Είναι χρέος μας να  σπρώξουμε μια για πάντα όλους αυτούς τους επιτήδειους εθνοσωτήρες στην δικαιοσύνη, την τιμωρία και τελικά στην λήθη της Ιστορίας . Και σ΄ αυτόν τον αγώνα σας θέλουμε όλους μαζί μας  , γιατί μόνο εσείς μπορείτε να μας δώσετε τη δύναμη, ώστε να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι, σε όσους θέλουν την χώρα οικονομικά υπόδουλη και πολιτικά ανασφαλή.
             Ευχόμαστε  στον Φθιωτικό λαό και στον κάθε Έλληνα χωριστά, η   νέα χρονιά  να σηματοδοτήσει τη μεγάλη αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και να γίνει φορέας μηνυμάτων ελπίδας και  αισιοδοξίας. 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 

ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου