ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


«Ας σταματήσουν επιτέλους οι φαρισαϊσμοί Ρουπακιώτη»

Σχολιάζοντας τις αιχμές που διατύπωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης σε βάρος του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης κ. Μπαλτάκου για τους χειρισμούς του σε σχέση με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Ρουπακιώτης σήμερα υποστήριξε ότι «η καρέκλα του δεν έχει κόλλα», απειλώντας με παραίτηση σε περίπτωση που δεν προωθηθεί από τον κ. Μπαλτάκο στη Βουλή το γνωστό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για μιαν απειλή χωρίς περιεχόμενο. Θυμίζω ότι ο κ. Ρουπακιώτης ούτε καν υπαινίχθηκε ενδεχόμενο παραίτησής του μετά το πρόσφατο φιάσκο της μαζικής απόδρασης 11 Αλβανών εγκληματιών από τις φυλακές Τρικάλων.

Τον Απρίλιο εγώ προσωπικά του ζήτησα δυο φορές να παραιτηθεί μετά και την δολοφονία της άτυχης Κατερίνας στα Ίσθμια από συμμορία των ίδιων δραπετών.

Όμως και τότε ο κ. Ρουπακιώτης έμεινε γαντζωμένος στην καρέκλα του, αρνούμενος μετά βδελυγμίας κάθε πολιτική ευθύνη για το υπουργείο του.

Σήμερα ο ίδιος επιτίθεται κατά του κ. Μπαλτάκου με έναν εξίσου ανειλικρινή τρόπο. Ο κ. Ρουπακιώτης ξεχνά βολικά ότι συνυπέγραψε τόσο την από 31-12-12 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου όσο και πριν λίγες μόλις μέρες τον αντιδημοκρατικό νόμο 4147/13 που έδωσε στον κ. Μπαλτάκο την υπερεξουσία να απορρίπτει ακόμη και νομοσχέδια! Αυτή ακριβώς την εξουσία ασκεί σήμερα ο γενικός γραμματέας του κ. Σαμαρά.

Δεν γνωρίζω ποια σχέση έχει ο κ. Ρουπακιώτης με την καρέκλα του. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική ευθύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου