ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ. ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

«ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗN ΚΕΡΚΥΡΑ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΟΔΟ»

«ΓΙΑ ΚΑΘΕ 50.000 ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ, ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΒΑΡΔΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΤI ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ»
 
«Η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη και προσωπικά η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, φτύνουν κατάμουτρα την Κέρκυρα, μία από τις κορυφαίες ναυαρχίδες του ελληνικού Τουρισμού, αφαιρώντας από το νησί τη Διεύθυνση Τουρισμού. Αυτό είναι το ευχαριστώ στην Κέρκυρα που τόσα χρόνια προσφέρει υψηλού επιπέδου τουρισμό στην Ελλάδα, με ταυτόχρονη αθρόα εισροή κεφαλαίων στα κρατικά ταμεία από έμμεσους και άμεσους φόρους».

Αυτή τη δήλωση έκανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ μετά τη συνάντηση που είχε στην Κέρκυρα με εργαζόμενους και στελέχη της εκεί Διεύθυνσης Τουρισμού, συνοδευόμενος από Πολιτευτές και μέλη της τοπικής Συντονιστικής του Κινήματος.

Και πρόσθεσε:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, που θεωρούμε τον Τουρισμό ως έναν από τους βασικότερους πυλώνες για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας μετά από τα άθλια μνημόνια, δεν θα επιτρέψουμε τη διάλυση των Διευθύνσεων Τουρισμού, ούτε στην Κέρκυρα και φυσικά ούτε στη Ρόδο όπως το προγραμματίζει η «σοφία» της κας Κεφαλογιάννη και όπως με κατηγορηματικό τρόπο υπογράμμισε η Τομεάρχης Τουρισμού του Κινήματος συνάδελφος Έλενα Κουντουρά, στην προσυνεδριακή εκδήλωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  που έγινε προχθές Σάββατο στην πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου με θέμα τον Τουρισμό».

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ είχε προηγουμένως και  συνάντηση με τους εργαζόμενους στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ Κέρκυρας.

Στην επίσκεψή του, που διήρκησε πάνω από μία ώρα, άκουσε και κατέγραψε όλα τα χρονίζοντα προβλήματα που έχει η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού στην Κέρκυρα και που πηγάζουν κυρίως από τη στραγγαλιστική έλλειψη προσωπικού.

Το αποτέλεσμα είναι να αναλογεί μόνο μία βάρδια συνεργείου επισκευής βλαβών ανά 50.000 κατοίκους, με αποτέλεσμα το μεγάλο πάρτι των εργολάβων, με αμφιβόλου - όπως μου καταγγέλθηκε - ποιότητος υπηρεσίες, καθώς αυτοί με ειδικές και σκανδαλώδεις συμβάσεις αναλαμβάνουν να καλύπτουν τα κενά.

Υπ' όψη ότι στην Κέρκυρα καταγράφονται πάνω από 6.000 βλάβες το χρόνο!

Ο Τέρενς Κουίκ δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε άμεσες κοινοβουλευτικές ενέργειες ώστε στις βάρδιες των τεχνικών της ΔΕΗ να προστεθούν τουλάχιστον άλλοι 3 εναερίτες, η πρόσληψη των οποίων εγκρίθηκε το…2007 (!) και η οποία εκκρεμεί μέχρι σήμερα!

Η πολλοστή επίσκεψη του Τέρενς Κουίκ στην Κέρκυρα, την οποία έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία, όπως και όλα τα Ιόνια νησιά, ολοκληρώθηκε με κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχε με κατοίκους του νησιού που του παρουσίασαν προσωπικά τους προβλήματα, παρακαλώντας για λύσεις.

«Συναντήθηκα με Κερκυραίες και Κερκυραίους, αγρότες, ελαιοπαραγωγούς, εμπόρους, και άλλους μικροεπιχειρηματίες, οι οποίοι δεν ζητούσαν ρουσφέτι. Εξέθεσαν τα προβλήματά τους, τα εφιαλτικά προβλήματα που απορρέουν από τις μνημονιακές πολιτικές, ζητώντας μία λύση που θα τους κρατήσει στη ζωή με αξιοπρέπεια, για να μπορούν να ταΐζουν τις οικογένειές τους. Είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια Ελλήνων για τα οποία παλεύουμε όλοι εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ σε δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ.

Η επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος στην Κέρκυρα έκλεισε με μια πολύ γόνιμη συνεδρίαση της τοπικής Συντονιστικής και των Πολιτευτών, στην οποία παραβρέθηκε και η Πολιτευτής Β´ Αθήνας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ευαγγελία Εγγλέζου, η οποία είναι σύνδεσμος - συντονιστής του Γραφείου του Τέρενς Κουίκ με τις εκλογικές περιφέρειες των Ιονίων Νήσων.

Επιβεβαιώθηκε η μεγάλη επιτυχία της προσυνεδριακής εκδήλωσης που έγινε πριν από 3 εβδομάδες στην Κέρκυρα με θέμα την Παιδεία και καθορίστηκαν οι νέες δράσεις του Κινήματος στο νησί.

Τέλος, ο Τέρενς Κουίκ είχε και στην Ηγουμενίτσα μία πρώτη συνάντηση με τους Πολιτευτές και τους πυρήνες των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο νομό Θεσπρωτίας.

Οι δράσεις που συζητήθηκαν θα πάρουν σύντομα μορφή και Κοινοβουλευτικού Έργου και τοπικών παρεμβάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου