ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, τομεάρχης Εξωτερικών και βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για την Κύπρο και για τον Πρόεδρο. Συναντηθήκαμε, η αντιπροσωπεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον Πρόεδρο, προκειμένου να μεταφέρουμε τη στήριξη του ελληνικού λαού, του ελληνικού λαού ο οποίος επί τρία χρόνια ζει μέσα στην απειλή των μνημονίων, στην ξένη κατοχή της τρόικας, στην πολιτική της κας Μέρκελ που έχει φέρει τον ελληνικό λαό σε πλήρη εξαθλίωση, την οικονομία σε ύφεση. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει 1.800.000 ανέργους στην Ελλάδα, 4.500 αυτοκτονίες, επιχειρήσεις που κλείνουν.

Η ευχή μας είναι η Κύπρος να μην μπει σε αυτή τη διαδικασία του εκβιασμού. Με το καλημέρα της ανάληψης των καθηκόντων από τον Πρόεδρο ξεκίνησαν με απειλές και με εκβιασμούς. Η κατάσταση όμως είναι αρκετά διαφορετική. Πιστεύουμε ότι η Κύπρος θα καταφέρει να μην εμπλακεί στη λογική των μνημονίων και της πολιτικής που επιβάλλει η γερμανική επικυριαρχία στην Ευρώπη, καταργώντας ουσιαστικά την Ευρώπη, καταργώντας τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών, καταργώντας το δικαίωμα για επιβίωση.

Ο Ελληνισμός και της μητροπολιτικής Ελλάδος, θα είναι δίπλα στην προσπάθεια της απεμπλοκής της Κύπρου από αυτό τον εκβιασμό. Είναι άδικο να σχεδιάζουν κάποια κέντρα αποφάσεων με ψεύτικα στοιχεία, όπως κάνουν και στην Ελλάδα με τα στατιστικά στοιχεία του δημοσιονομικού χρέους, στοχοποιώντας δύο τράπεζες, να προσπαθήσουν να εγκλωβίσουν ένα ολόκληρο λαό. Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθεί η λύση της απεμπλοκής και το μήνυμα θα είναι ο Ελληνισμός ενωμένος να καταφέρει να φύγει και από αυτή τη ξένη κατοχή, τη γερμανική κατοχή».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άνδρο Κυπριανού και τον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου.

Χθες ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συναντήθηκε με εκπροσώπους του ΔΗ.ΚΟ, τον βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Κερύνειας και κοσμήτορα της Βουλής των αντιπροσώπων Σοφοκλή Φυττή και την ευρωβουλευτή του ΔΗ.ΚΟ. Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Συναντήθηκε επίσης με τον υποψήφιο των Πολιτών για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργο Λιλλήκα. Επισκέφθηκε τον επίτιμο πρόεδρο της ΕΔΕΚ, σοσιαλιστή ηγέτη, αντιμνημονιακό Βάσο Λυσσαρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου