ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ


Σε σημερινή κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Διοικούσας Επιτροπής του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, η οποία συνεκλήθη εκτάκτως κατόπιν απόφασης του προέδρου Πάνου Καμμένου, αποφασίστηκαν ομόφωνα τα ακόλουθα:

1.  Η επίδοση μέσω δικαστικού επιμελητή εξώδικης διαμαρτυρίας προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Παπαγιαννόπουλο, με κοινοποίηση στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Τέντε, σύμφωνα με την οποία το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καταγγέλλει αιτιολογημένα και στοιχειοθετημένα ως παράνομη την χθεσινή απόφαση απαγόρευσης που εξέδωσε ο ΓΑΔΑ, ενώ γνωστοποιείται επίσης ότι θα ασκηθεί κάθε συνταγματικό και νόμιμο δικαίωμα.

2.  Η επίδοση από τον πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας ψηφίσματος, το οποίο έχει αποδέκτη το γερμανικό λαό.

Επισυνάπτονται ακολούθως το κείμενο του εξώδικου, καθώς και το κείμενο του ψηφίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου