ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη παρευρέθη το Σάββατο 13-10-2012 στην έναρξη της πορείας από το Βόλο στη Βουλή των Ελλήνων της Κίνησης Επαγγελματιών και Πολιτών Μαγνησίας, εναρκτήριο σημείο της οποίας ήταν το λιμάνι του Βόλου. Με αφορμή το γεγονός η Βουλευτής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η πρωτοβουλία της Κίνησης Επαγγελματιών και Πολιτών Μαγνησίας για διοργάνωση πορείας με τα πόδια προς τη Βουλή των Ελλήνων αντικατοπτρίζει την αγανάκτηση και οργή των Ελλήνων που βιώνουν την καθημερινή εξαθλίωση. Μέσω αυτής της πρωτότυπης διαμαρτυρίας οι πολίτες της Μαγνησίας δηλώνουν ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους προς τα παιχνίδια της Τρόικα του εσωτερικού και αντιστέκονται στα προς ψήφιση μέτρα που θα αποτελέσουν τη χαριστική βολή, αφαιρώντας το δικαίωμά τους στην επιβίωση.

Το συναίσθημα του φόβου και της αβεβαιότητας είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπο κάθε Έλληνα πολίτη την ώρα που η Συγκυβέρνηση κινείται με μοναδικό σκοπό να αγγίξει ο λαός μας τα κατώτατα όρια φτώχιας και αναξιοπρεπούς διαβίωσης. Έχει πλέον ακυρωθεί ολοκληρωτικά η έννοια του κράτους πρόνοιας και οδηγούμαστε με βεβαιότητα προς τη δημιουργία ενός κράτους απαξίωσης του πολίτη χωρίς δικαίωμα στη μόρφωση, στην υγεία και στη δημοκρατία.

Καλώ σήμερα όλους του πολίτες της Μαγνησίας να συμμετάσχουν στην πορεία αυτή και να αντισταθούν στα σχέδια της Συγκυβέρνησης για διάλυση της χώρας. Μόνο με ενωμένες τις δυνάμεις μας θα καταφέρουμε να αποτρέψουμε τη ψήφιση των νέων, εφιαλτικών μέτρων που θα οδηγήσουν στο ξεπούλημα της Ελλάδας. Είναι πλέον αδήριτη η ανάγκη να ανατραπεί αυτή η κόλαση που βιώνει καθημερινά κάθε Έλληνας και να στηθούν γερά θεμέλια για ένα νέο εθνικό οικοδόμημα που δεν θα βασίζεται σε παιχνίδια με τον ξένο παράγοντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου