ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. ΛΕΡΟΥ

Μ. Ιατρίδη: «Η πρόθεση για την κατάργηση της ΔΟΥ Λέρου είναι απαράδεκτη»
  
Η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης για την κατάργηση της ΔΟΥ Λέρου και την κινητοποίηση του Δήμου και των κατοίκων του νησιού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από τον Σεπτέμβριο του 2011 - πολύ πριν τις τελευταίες εκλογές - είχα καταθέσει ερώτηση σχετικά με την κατάργηση της ΔΟΥ Λέρου. Το Υπουργείο Οικονομικών είχε απαντήσει ότι το ζήτημα μελετάται και ότι θα ληφθούν υπόψη οι ιδιαίτερες συνθήκες στα νησιά.

Τελικά, μέρα με τη μέρα, αποδεικνύεται ότι, η μόνη μελέτη της συγκυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών, αφορά στο πως θα ερημώσουν τα νησιά μας. Εφόσον ισχύσει, η απόφαση αυτή είναι απαράδεκτη.

Σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, η συγκυβέρνηση θεωρεί ότι οι ακρίτες νησιώτες είναι αντίπαλοί της, αντί να τους έχει δίπλα της ως συμμάχους.


Η αγανάκτηση των κατοίκων της Λέρου, είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Εύχομαι να μην κατηγορηθούν και αυτοί, ότι κάνουν στείρα και παλαιοκομματική αντιπολίτευση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου