ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


«ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

Στην εισήγησή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ανέλαβε και την ευθύνη του Γραμματέα Συντονιστικού Δράσεων εν όψει του Συνεδρίου, αναφέρθηκε σε οργανωτικά κυρίως ζητήματα, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

 «Από σήμερα αρχίζουμε εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Πρέπει να απευθυνθούμε με την Εθνική μας Αντιπρόταση, (που γίνεται πλέον Εθνική Πρόταση για όλους τους Έλληνες ενωμένους), σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, σε όλους τους κοινωνικούς φορείς, σε νεολαία και γυναίκες, μητέρες ή όχι, σε ΑΜΕΑ, σε άνεργους, σε συνταξιούχους…»

«Επαναχαράσσουμε όλον τον σχεδιασμό των περιφερειών στις οποίες οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν εξέλεξαν βουλευτή, ώστε ο κάθε βουλευτής της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας να αναλάβει να εκπροσωπεί με τον αποτελεσματικότερο κοινοβουλευτικό έργο και δράσεις αυτούς τους νομούς...»

«Βουλευτές, Πολιτευτές και μέλη Συντονιστικών Επιτροπών, καλούνται με δράσεις στο πλευρό των πολιτών για θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα, την ενέργεια, την παιδεία την υγεία….»

«Ο Πάνος Καμμένος ουδέποτε έβαλε το χέρι του στο μέλι των κρατικών Ταμείων. Στη δεκαετία του '90 είχε αγωνιστεί εναντίον της τρομοκρατίας της 17Ν που είχε αιματοκυλήσει την Ελλάδα. Τώρα αγωνίζεται εναντίον της τρομοκρατίας του συστήματος των διεθνών τραπεζιτών τοκογλύφων…»

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να σταματήσουμε να υπηρετούμε το αθηνοκεντρικό κράτος. Θέλουμε να ακούσουμε τις ιδέες και τις απόψεις όλων των Ελλήνων από όλη την Ελλάδα, μέσω των Πολιτευτών και των μελών των Συντονιστικών του Κινήματος και να τις κάνουμε πράξη..»

«Είμαστε όλοι μια ομάδα. Μια γροθιά. Οι βουλευτές, στις περιοδείες στις περιφέρειες, θα πηγαίνουμε μαζί ανά ομάδες. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε εδώ υπάρχουμε και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά…» 

«Στη παρθενική μου ομιλία στη Βουλή, είχα πει ότι οι 20 Βουλευτές θα παλέψουμε σαν να είμαστε 200. Τώρα οι 18 βουλευτές δεν θα παλέψουμε σαν 180, αλλά σαν να είμαστε 280...»

«Καλά Χριστούγεννα, για όσους μπορέσουν να κάνουν γιορτές και καλή Πρωτοχρονιά. Το 2013 θα πάρουμε ξανά πίσω την Ελλάδα. Θα την ελευθερώσουμε…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου