ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΕΣΒΟΥ

Για τη Θράκη αναχωρεί αύριο το πρωί (22/12/2012), ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

 Η περιοδεία του θα ξεκινήσει από την Ξάνθη με επίσκεψη στο Μητροπολίτη Ξάνθης, στο Μουφτή Ξάνθης και το Δήμαρχο της πόλης, για να ακολουθήσουν συναντήσεις με τα Διοικητικά Συμβούλια του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου, του ΕΒΕ και του Εμπορικού Συλλόγου.

Λίγο πριν το μεσημέρι θα περπατήσει στο παζάρι της Ξάνθης και στη λαϊκή αγορά για να μιλήσει με πωλητές, καταστηματάρχες και πολίτες, ενώ είναι προγραμματισμένες και συναντήσεις του Τέρενς Κουίκ με την Πανελλήνια Ένωση Πομάκων, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο των ΡΟΜ Δροσερού και το Σωματείο των Πλανόδιων Μικροπωλητών.

Στις 2:00 το μεσημέρι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα φτάσει στην Κομοτηνή όπου θα έχει αντίστοιχες συναντήσεις με φορείς της πόλης και κοινωνικές ομάδες και στο τέλος συνάντηση με τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, στους οποίους θα παραχωρήσει και συνέντευξη τύπου.

Στην περιοδεία του στους δύο νομούς της Θράκης ο Τέρενς Κουίκ θα συνοδεύεται από τους Πολιτευτές και τα μέλη των τοπικών Συντονιστικών Επιτροπών και τον Τομεάρχη Μακεδονίας-Θράκης του Κινήματος Χαράλαμπο Ευστρατίου.

Το βράδυ, ο Τέρενς Κουίκ θα διανυκτερεύσει στην Αλεξανδρούπολη όπου την επόμενη ημέρα, την Κυριακή, μαζί με το συνάδελφό του Βουλευτή Έβρου Μαρίνο Ουζουνίδη, θα επισκεφθούν πολλές περιοχές αυτού του ακριτικού νομού, φτάνοντας μέχρι το τριεθνές, στα Βορειοανατολικά σύνορα της χώρας.

Μαζί τους θα είναι και Πολιτευτές και μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή το βράδυ και τη Δευτέρα το πρωί, παραμονή Χριστουγέννων, θα αναχωρήσει για επίσκεψη στο νομό Λέσβου που είναι και στον τομέα της βουλευτικής του εποπτείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου