ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ- ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ


«Ο Πανικός αυτών που στηρίζουν την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας έγινε πλέον πρόδηλος. Η αλήθεια βαφτίζεται ύβρης, η κοινή προσλαμβάνουσα του Ελληνικού Λαού για το δικαίωμα του στην αυτοδιάθεση του και στην προστασία του Εθνικού μας Κράτους από βίαιες και απροκάλυπτες επεμβάσεις, όχι πλέον σε στρατιωτικό αλλά σε οικονομικό επίπεδο, προσβάλλεται βάναυσα.
Στο ίδιο πλαίσιο επιχειρείται να ακυρωθεί, η πολιτική θέση διαγράφεται από τα πρακτικά και ο λαός μας πλέον αναρωτιέται εάν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του έχουν τελικά το δικαίωμα να τον αντιπροσωπεύουν, εκφράζοντας την αγωνία, τους φόβους και την αντίρρηση του.

Μιλούν οι Υπουργοί για πολιτικές του εφιάλτη και εξυμνούν τον Πρωθυπουργό τους για την μέχρι τώρα στάση του, η οποία για άλλη μια φορά μας έχει σώσει. Ποιους έχετε σώσει κύριοι της Συγκυβέρνησης την πλειοψηφία του εξαθλιωμένου μικρομεσαίου και του οικονομικά ασθενέστερου που ζει από τα συσσίτια και την φιλανθρωπία; Μήπως ταυτίζετε την xώρα με τους καναλάρχες και αυτούς που προτείνει ο πρώην Υπουργός κ. Δούκας να προσλαμβάνουν δωρεάν τους ανέργους για «εθελοντική» εργασία;

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με μπροστάρη τον Πάνο Καμμένο φέρουν τους Βουλευτές όλων των κομμάτων προ των ευθυνών τους. Δεν υπάρχει διχασμός, ούτε απειλή, ούτε φόβος σε αυτή την πρόκληση. Μην καταφεύγετε σε εύκολα και φτηνά επιχειρήματα διχασμού. Ο Ελληνικός Λαός θίγεται στο σύνολο του και γι’ αυτό δεν μπορείτε να τον διχάσετε για να κρυφτείτε πίσω από τέτοιες ενέργειες.

Μπορείτε να διαγράφετε την πολιτική μας θέση από τα πρακτικά της Βουλής, αλλά όχι από την ψυχή και την καρδιά του Λαού μας, η εθνική συνείδηση δεν αλλοιώνεται με ρητορισμούς και διαταγές του προεδρεύοντα του κοινοβουλίου να διαγράψουν από τα πρακτικά την πολιτική θέση όχι μόνο του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αλλά την αγωνία του συνόλου των ΕΛΛΗΝΩΝ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου