ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ


«Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δεν είναι μαγαζάκι της κυβέρνησης είναι φορέας που οφείλει να υπηρετεί τον Έλληνα πολίτη»
  
Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ) σε εφαρμογή του ν.4093/2012 αντί να περικόψει ως όφειλε από τις συντάξεις των αποστράτων 66 εκατομμύρια ευρώ, για λόγους ανεξήγητους, παρακράτησε πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ.

Απόστρατοι και πιο συγκεκριμένα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών (ΠΟΣ) που εντόπισε το όλο θέμα, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 11 Φεβ. 2013 τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και του ανέλυσαν το εν λόγω θέμα με κάθε λεπτομέρεια.

Εξ όσων γνωρίζουμε ο κ. Σταϊκούρας διαβεβαίωσε την ΠΟΣ ότι, θα έπαιρναν απάντηση το πολύ εντός μιας εβδομάδας.

Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας και δεν υπήρξε καμιά απάντηση-ενημέρωση από το ΓΛΚ.

Κύριε Σταϊκούρα, όταν πρόκειται να γίνουν οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, αυτές γίνονται άμεσα και μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο.

Κύριε Υφυπουργέ δεν φτάνει που πετσοκόψατε τις συντάξεις των στρατιωτικών κατά 60 %, δεν φτάνει που τους κρατήσατε 134 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω, άνευ λόγου και αιτίας και παράνομα, δεν τους απαντάτε κιόλας..

Φτάνει ο εμπαιγμός και η κοροϊδία..

Και η υπομονή έχει τα όρια της κ. Σταϊκούρα..

Το ΓΛΚ δεν είναι μαγαζάκι της κυβέρνησης είναι φορέας που οφείλει να υπηρετεί τον Έλληνα πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου