ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ

Συνάντηση με τον χρυσό Παραολυμπιονίκη του Λονδίνου, Γρηγόρη Πολυχρονίδη, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η Νεολαία εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο της Νεολαίας, Μανταλένα Παπαδοπούλου, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Μανώλη Παντελίδη και Βασίλη Μπλετσογιάννη και τα μέλη της Νεολαίας Γιάννη Ιερόπουλο και Βασίλη Καλαποθαράκο. Εκ μέρος του Κινήματος παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας, κ. Σπύρος Γαληνός, ο Γραμματέας ΑμεΑ κ. Σπύρος Μπινιώρης και το μέλος της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Γιώργος Ρεμπής.

Στην συνάντηση συζητήθηκε ένα μέρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Πολίτες με Αναπηρία και όπως συναποφασίστηκε θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις, για να συζητηθούν πιο διεξοδικά τα προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

Η Νεολαία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επιδιώκοντας πάντα πρωτογενή πληροφόρηση για κάθε τομέα, προκειμένου να αναδειχθούν τα προβλήματα αλλά να αναζητηθούν και οι λύσεις συνεχίζει τις επαφές της με πρόσωπα, φορείς και συλλόγους και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στις πάσχουσες από τις μνημονιακές πολιτικές κοινωνικές ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου