ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ - ΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Συνάντηση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνου Καμμένου και της τομεάρχου Ανάπτυξης, Βουλευτού Ν. Κοζάνης, κ. Ραχήλ Μακρή με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής και Συντήρησης Χωματουργικών - Δομικών και Αγροτικών Μηχανημάτων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στη Βουλή.

Το ανωτέρω σωματείο εκπροσωπεί τους βιοτέχνες που ασχολούνται με την επισκευή και συντήρηση των χωματουργικών, δομικών και αγροτικών μηχανημάτων και συνιστούν έναν κλάδο ιδιαιτέρας σημασίας τόσο για την οικονομική ζωή της χώρας, όσο και για την διασφάλιση απρόσκοπτης εκτέλεσης των ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Στην συνάντηση ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και η τομεάρχης Ανάπτυξης ενημερώθηκαν για τα προβλήματα του συγκεκριμένου κλάδου, τα οποία εντοπίζονται στην αδυναμία της παρούσας και των προηγούμενων κυβερνήσεων να οριοθετήσουν ένα λειτουργικό και σαφές νομικό πλαίσιο επιχειρηματικής δραστηριοποίησης των εν λόγω συνεργείων.


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχοντας πραγματοποιήσιμες προτάσεις για την ουσιαστική και βιώσιμη επιχειρηματικότητα θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε κλάδο με δίκαια αιτήματα τόσο για την ιδιωτική όσο και για την εθνική οικονομική ζωή της χώρας. Η ανάπτυξη υλοποιείται με την παροχή στήριξης στις Ελληνικές επιχειρήσεις και όχι με παροχές στις πολυεθνικές των δανειστών, που απομυζούν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου