ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

«Θα μπει και ο κ. Μιχελάκης σε διαθεσιμότητα;»
  
Χθες στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας έγινε η μεγάλη συγκέντρωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ - ΟΤΑ) ενάντια στις απολύσεις στο Δημόσιο.

Όλοι οι συμμετέχοντες υπογράμμισαν ότι σύμφωνα με τον υπάρχοντα σχεδιασμό της Συγκυβέρνησης η πλειοψηφία των εργαζομένων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα θα προέλθει από το προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων. Οι μαζικοί φορείς και ιδιαίτερα οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στους ΟΤΑ μίλησαν για μεθόδευση από τον νέο υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη.

Μάλιστα ορισμένα μέλη αναφέρθηκαν στο βιογραφικό του κ. Μιχελάκη αμφισβητώντας το ό,τι αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς και επεσήμαναν ένα διαφαινόμενο παράδοξο: «πως μπορεί ένας υπουργός που τελείωσε το Λύκειο να διώξει υπαλλήλους από το Δημόσιο με αυτή ακριβώς την ‘κατηγορία’;».

Σχολιάζοντας τα παραπάνω η Τομεάρχης Εσωτερικών και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ χαιρετίζουμε τις σημερινές κινητοποιήσεις της ΠΟΕ - ΟΤΑ. Οι εργαζόμενοι στους Δήμους δείχνουν τον δρόμο σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία και αποδεικνύουν πως πραγματικά ηττημένος είναι μόνο εκείνος που δεν αγωνίζεται.

Σε ό,τι αφορά τις συγκεκριμένες καταγγελίες για το βιογραφικό του κ. Μιχελάκη νομίζω πως πρώτος αυτός οφείλει να ενημερώσει την κοινή γνώμη. Η μόνη άμεση διάψευση που μπορώ να σκεφτώ είναι να δώσει ο ίδιος στην δημοσιότητα - σήμερα κιόλας - το πτυχίο του από την Βιομηχανική Πειραιά. Όλα τα άλλα θα τα βρούμε στη συνέχεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου