ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΓΜΕ - ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΚΑ


«Στήριξη των διαμαρτυρόμενων απλήρωτων εργαζομένων του ΙΓΜΕ»


Με τους διαμαρτυρόμενους υπαλλήλους του ΙΓΜΕ συναντήθηκε σήμερα το πρωί η Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κ. Ραχήλ Μακρή. Οι υπάλληλοι που παραμένουν απλήρωτοι για δύο μήνες, οι συνταξιούχοι που δεν έχουν πάρει εδώ και δύο χρόνια τη σύνταξή τους, αντιμετωπίζοντας όλοι σοβαρά προβλήματα οικονομικής εξαθλίωσης βρέθηκαν έξω από το κτίριο του ΠΕΚΑ αιτούμενοι συνάντησης με τον Αναπληρωτή Υπουργό ΠΕΚΑ, κ. Σταύρο Καλαφάτη. Την ίδια ώρα η υπηρεσία έχει οδηγηθεί σε παράλυση.
Η κ. Μακρή αιτήθηκε συναντήσεως παρουσία των υπαλλήλων, όμως ο Υπουργός δεν βρισκόταν στο γραφείο του, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία τόνισε ότι υπεύθυνος για τα εργασιακά των υπαλλήλων του ΙΓΜΕ δεν είναι ο ίδιος που χειρίζεται τον φορέα, αλλά ο Υπουργός κ. Ιωάννης Λιβιεράτος. Η κ. Μακρή ζήτησε να συναντηθεί με τον Υπουργό παρουσία εκπροσώπων των υπαλλήλων, κάτι το οποίο πρόκειται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε την κυβέρνηση να βάλει τέλος στην κοροϊδία των υπαλλήλων και των συνταξιούχων του ΙΓΜΕ, να μην προχωρήσει στη διάλυση του συγκεκριμένου φορέα που αποτελεί παράγοντα ορθολογικής διαχείρισης των μεταλλευμάτων και εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της χώρας μας. Όπως και προεκλογικά συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ανασύσταση του ΙΓΜΕ και τον πλήρη έλεγχο των αρχείων του οργανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου