ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΤΡΟΪΚΑΣ


«ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΤΡΟΪΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ». ΑΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ»


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Για μια ακόμα φορά οι Έλληνες πολίτες είναι θεατές του απόλυτου εξευτελισμού των μνημονιακών πολιτικών που συγκροτούν την τρικομματική κυβέρνηση.

Αντί να χτυπήσουν το χέρι τους επάνω στο τραπέζι και να πουν στους υπαλλήλους της τρόικας ότι ως εδώ η υποδούλωση της Ελλάδας και των Ελλήνων και ότι η μνημονιακή συνταγή είναι λάθος, τρέχουν από πίσω τους σαν σκυλάκια παρακαλώντας για ένα κομμάτι κόκκαλο. Παρακαλώντας να αποσπάσουν ένα ελάχιστο «ναι» για ζητήματα που είναι καθαρά θέμα διαχείρισης της ελληνικής κυβέρνησης, χωρίς την αποδοχή της οποιασδήποτε διαπραγμάτευσης με ξένους παράγοντες.

Ο πρωθυπουργός, οι συγκυβερνώντες αρχηγοί και κορυφαίοι Υπουργοί, έχουν αποδοθεί τις τελευταίες ημέρες σε ένα παρακαλετό και σε ένα γλείψιμο που δεν ταιριάζει με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του έθνους μας.

Βεβαίως, το πρόβλημα της πολιτικής και προσωπικής τους εικόνας είναι δικό τους. Αλλά από τη στιγμή που ως άβουλοι υπηρέτες δεν μπορούν να επιβάλλουν αυτά που με «τσάμπα μάγκες» δηλώσεις μας διαλαλούν, τότε καλύτερα να μας αδειάσουν τη γωνιά.

Με αυτή την κίνηση θα προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στην πατρίδα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου