ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΑΝΤΙΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Συνάντηση με τον Επικεφαλής και τα μέλη της Πολωνικής Αντιπροσωπείας στην Πολιτική Ομάδα των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, Μεταρρυθμιστών και Συντηρητικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ευρωβουλευτές κ.κ R. Legutko, R. Czarnecki και T. Poreba, καθώς επίσης και με τον αναπληρωτή Γ.Γ. της Πολιτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, Μεταρρυθμιστών και Συντηρητικών, κ. G. Beszlej είχε χθες 2/7/2013 στο Στρασβούργο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και μέλος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς.


Στην εν λόγω συνάντηση ο Νότης Μαριάς, αφού μετέφερε στους Πολωνούς Αντιφεντεραλιστές τις θερμές ευχές του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνου Καμμένου, συζήτησε μαζί τους υπό την ιδιότητα του μέλους της Διάσκεψης των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) (COSAC) την πρακτική οργάνωση τρόπων διακοινοβουλευτικής συνεργασίας στο πλαίσιο της COSAC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου