ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

«Μια πολύχρονη και κοπιαστική προσπάθεια, όσων συμμετείχαν στις φετινές εξετάσεις, έλαβε σήμερα τέλος, με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.

Θα ήθελα, μέσα από την καρδιά μου, να συγχαρώ τους νέους και τις νέες, που είδαν σήμερα το πρωί τις προσπάθειες τους, να έχουν το ποθητό αποτέλεσμα και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία, στη νέα τους σταδιοδρομία.
Σε όσους και όσες, δεν είχαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, θα ήθελα να πω, με τη μικρή εμπειρία που έχω, ότι η ζωή είναι ένα συνεχές γαϊτανάκι προκλήσεων, στις οποίες καλούμαστε συνεχώς να απαντήσουμε. Το μέλλον άλλωστε, είναι μπροστά μας.

Ως νέα μητέρα, θα ήθελα ακόμα να ευχηθώ στους γονείς, καλή δύναμη. Καλούνται, σε εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες, να κρατήσουν ζωντανά τα όνειρα και τις προσδοκίες των παιδιών τους.
Όμως, τελικά, αυτός πρέπει να είναι και ο στόχος μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε σαν οικογένεια, από τη μνημονιακή καταιγίδα, που μαστίζει τη χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου