ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ


Σήμερα, Παρασκευή 31.08.2012 και ώρα 12 το μεσημέρι, έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας πορεία διαμαρτυρίας των ενστόλων με αφορμή τις επερχόμενες εκ νέου περικοπές στους ήδη πενιχρούς μισθούς τους.

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών  Βασίλης Καπερνάρος, λόγω του γεγονότος ότι ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θέμα τη μείωση των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων, εκπροσωπήθηκε στην πορεία από στέλεχος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

 Ο κ. Καπερνάρος συναντήθηκε χθες με τις αντιπροσωπείες ενώσεων των ενστόλων και τις διαβεβαίωσε, ότι το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και οι Βουλευτές του τάσσονται, ψυχή τε και σώματι, δίπλα στους ένστολους και τα δίκαια αιτήματά τους.

Δεσμεύθηκε, επίσης, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα καταψηφίσουν το επικείμενο νομοσχέδιο, το οποίο θα αφορά στις αποφασισθείσες, από την κυβέρνηση της Τρόικας, εκ νέου εξοντωτικές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Τέλος ο κ. Καπερνάρος πρότεινε στους ένστολους να επικοινωνήσουν με όλους τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου ζητώντας τη δέσμευσή τους ότι θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου