ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ Α.Γ.Σ.Σ.Ε


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνάντηση με την Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος (Α.Γ.Σ.Σ.Ε). Στην συνάντηση εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παρευρέθηκαν ο υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Παύλος Χαϊκάλης, ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος Μιχάλης Γιαννάκης, ο συντονιστής Γραμματέας Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων και Αυτοδιοικητικών Υποθέσεων Γιάννης Μανώλης και από τον Τομέα Συνταξιούχων η Δέσποινα Χαλκίδη.

Συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν σήμερα τους συνταξιούχους η μείωση της σύνταξης τους, η αδυναμία παροχής από το κράτος ιατροφαρμακευτικής κάλυψης τους, φορολογία και χαράτσια. Επίσης συζητήθηκε ο τρόπος που αντιμετωπίζει η πολιτεία το Συνδικαλιστικό Κίνημα των Συνταξιούχων και την περιθωριοποίηση τους.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων σε όλα τα θέματα και αποφασίστηκε συνέχιση της συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα για την προστασία των συνταξιούχων που σήμερα πλήττονται από την πολιτική της συγκυβέρνησης των προθύμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου