ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συνοδευόμενος από βουλευτές του Κινήματος. Συναντήθηκε με τις διοικήσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και της HELEXPO. Συναντήθηκε επίσης με τα σωματεία εργαζομένων της ΔΕΘ και της HELEXPO. Στην συνέχεια επισκέφθηκε τα περίπτερα της ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:

«Συναντήσαμε τις διοικήσεις της HELEXPO και της ΔΕΘ όπως επίσης και τα σωματεία των εργαζομένων στη HELEXPO και στη ΔΕΘ. Είναι πράγματι θλιβερό να βλέπει κανείς ότι αυτή η μεγάλη έκθεση της Θεσσαλονίκης η οποία γεννήθηκε και στηρίχθηκε από δυο μεγάλους Έλληνες πολιτικούς, από δύο εθνάρχες τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Ελευθέριο Βενιζέλο, να αποφασίζει η σημερινή συγκυβέρνηση να την υποβαθμίζει.

Μάλιστα περιγράφοντας σχεδιασμούς ανεύθυνους για δήθεν συγχωνεύσεις με οργανισμούς οι οποίοι έχουν καταρρεύσει και όχι να μελετά την ανάπτυξη της εκθέσεως Θεσσαλονίκης η οποία αποτελούσε το κεντρικό γεγονός της Μακεδονίας και της Θράκης.

Εδώ στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ χτυπούσε η καρδιά της Ελλάδας. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ακολουθήσαμε όλο το πρόγραμμα, που αρνήθηκαν τα κόμματα του χθες, για να στείλουμε ένα μήνυμα ότι εμείς θα κάνουμε τα πάντα μαζί με τους εργαζόμενους και τις διοικήσεις, μαζί με τους Θεσσαλονικιούς, μαζί με τους Βορειοελλαδίτες, μαζί με τους Μακεδόνες ώστε να ξαναζωντανέψει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, να γίνει το κεντρικό γεγονός της χρονιάς. Η καρδιά της Ελλάδος να ξαναχτυπήσει στη Θεσσαλονίκη για λόγους εθνικούς, για λόγους οικονομικούς αλλά και για λόγους πολιτιστικούς.

Έχοντας αδικήσει την Θεσσαλονίκη στην 100η επέτειο της απελευθερώσεώς της, θα πρέπει μια άλλη κυβέρνηση να φροντίσει να γίνει ξανά η Θεσσαλονίκη  σημείο αναφοράς και η ΔΕΘ αφετηρία αναπτυξιακών προσπαθειών προς όλη την Ευρώπη.

Δημοσιογράφος: «Κύριε πρόεδρε, τροφοδοτούνται ξανά τα σενάρια εκλογών, ποια είναι η δική σας άποψη για αυτά τα σενάρια και πως σχολιάζετε τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που υπάρχουν, για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, για την πτώση του ΠΑΣΟΚ.

Π. Καμμένος: «Ο ελληνικός λαός εξαπατήθηκε από τα κόμματα της συγκυβέρνησης και από τον πολιτικό απατεώνα πρωθυπουργό, ο οποίος από την Έκθεση της Θεσσαλονίκης πέρυσι μιλούσε για αύξηση των συντάξεων των μικροσυνταξιούχων, για μη περικοπές, για ανάπτυξη και για 18 μέτρα.

Με τις ανακοινώσεις στο Ζάππειο Ι, ΙΙ, ΙΙΙ το μόνο που έκανε ήταν να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό για πάρει τη ψήφο του, το ίδιο έκανε και ο κ. Κουβέλης. Ο ελληνικός λαός εξαπατήθηκε για τελευταία φορά.

Εάν θέλουν εκλογές είμαστε εδώ είμαστε έτοιμοι να απελευθερώσουμε τη χώρα από την λογική να κυβερνά ένας λογιστής Γερμανός. Θέλουμε να κυβερνούν Έλληνες εκλεγμένοι ηγέτες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου