ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


«Η επέτειος του «ΟΧΙ» μήνυμα για μιαν Ανεξάρτητη Ελλάδα»

Στις 28.10.2012 η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μ. Χρυσοβελώνη παρευρέθη στην παρέλαση που έγινε στη πόλη του Βόλου για να τιμήσουν οι πολίτες της Θεσσαλίας την επέτειο του «ΟΧΙ». Μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων τιμής στους μαχητές του 1940 η Μ. Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε εδώ στη Μαγνησία τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο που μετέφερε σ’ όλους το μήνυμα της ελπίδας για μιαν Ανεξάρτητη Ελλάδα. Κατά την διάρκεια της διήμερης αυτής επίσκεψής του, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Πρόεδρο ανταλλάσσοντας απόψεις μαζί του όχι μόνο φίλοι του Κινήματος μας αλλά και χιλιάδες συμπολίτες μας.

Τονίζω ιδιαίτερα το τελευταίο γιατί ζούμε στην εποχή του Μνημονίου που οι πολιτικοί συνήθως αποφεύγουν την απευθείας επαφή με τους πολίτες και οι πολίτες πολύ συχνά δεν την επιθυμούν καν. Τον λόγο δυστυχώς τον είδαμε ξανά σήμερα στις εκδηλώσεις εορτασμού του «ΟΧΙ» στη πόλη του Βόλου. Τα υπερβολικά μέτρα ασφαλείας εξαιτίας της προσέλευσης του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Δ. Ελευσινιώτη στην παρέλαση δείχνουν πως όντως υπάρχουν τεράστιες διαφορές αντίληψης μεταξύ των πολιτικών. Τα κιγκλιδώματα κατά μήκος της παραλίας και οι απαγορεύσεις πρόσβασης στο χώρο της παρέλασης για το κοινό επιβεβαιώνουν ότι η Συγκυβέρνηση θέλει να παραμείνει μακριά από την κοινωνία.

Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στεκόμαστε δίπλα και όχι απέναντι στην κοινωνία. Λέμε «ΟΧΙ» στις δυνάμεις του νέου Άξονα Γερμανών και Τραπεζιτών που επιβουλεύονται την Ελλάδα. Λέμε «ΟΧΙ» στο γερμανόφιλο μπλοκ κρατών που επιχειρούν να καθυποτάξουν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Υπακούμε μόνο στον υπέρτατο νόμο της σωτηρίας της Πατρίδας.

Η υπεράσπιση της Εθνικής Ανεξαρτησίας όμως δεν είναι μόνον έργο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, είναι υποχρέωση όλων έξω και πέρα από κομματικές δεσμεύσεις. Ας υπερβούμε λοιπόν τα τεχνητά εμπόδια, τις «απαγορεύσεις πρόσβασης» και τα πολιτικά κιγκλιδώματα, ιδιαίτερα την σημερινή ημέρα, για να ενωθούμε όλοι οι πολιτικοί μαζί με τον Ελληνικό λαό σε ένα παλλαϊκό «ΟΧΙ» στην ξένη εξάρτηση και στο 3ο Μνημόνιο που έρχεται». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου