ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

«Δεν το παραδέχτηκε αλλά ούτε το αρνήθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, στην πρωινή εκπομπή του Mega, πως οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας των εξαπατημένων Ελλήνων Δανειοληπτών ξεκινούν το 2014. Για ακόμα φορά οι αξιόπιστοι και ειλικρινείς Υπουργοί της μνημονιακής κυβέρνησης, οι οποίοι αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται γνήσιοι Υπουργοί του άρθρου 82 του Συντάγματος και όχι υποτελείς εκτελεστές έξωθεν εντολών, καλούνται να δώσουν απαντήσεις στον ελληνικό λαό και αντ’ αυτού αρκούνται σε μισόλογα και υπεκφυγές.

Η άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας θα έχει καταστροφικές συνέπειες, όχι μόνο για τους μη ενήμερους δανειολήπτες, οι οποίοι κυριολεκτικά θα ξεσπιτωθούν, αλλά για κάθε Έλληνα, καθώς συνολικά οι τιμές των ακινήτων θα συμπαρασυρθούν βίαια.


Είναι αλήθεια έτοιμοι, όσοι ψεύδονται σήμερα, να αντικρίσουν ως δικό τους επίτευγμα την πλήρη απαξίωση της χώρας τους; και είναι τελικά σε θέση να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό για αν θα παραιτηθεί ή όχι η προστασία της πρώτης κατοικίας;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου