ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011-2012


Η Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
κ. Σταυρούλα Ξουλίδου παρέστη στις 12.11.2012 στη βράβευση των αριστούχων αποφοίτων Λυκείου με τον υψηλότερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τη σχολική χρονιά 2011-2012.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η μεγάλη στιγμή για την παιδεία», που έχει υιοθετήσει η Τράπεζα Eurobank.

Κατά το χαιρετισμό της, η βουλευτής τόνισε πως πρέπει να επικροτείται και να ενισχύεται ο θεσμός της αριστείας των μαθητών. Και πως πρέπει να επιβραβεύονται όλοι όσοι μοχθούν και αγωνίζονται για την επίτευξη των στόχων τους.

Παράλληλα απευθύνθηκε προς τους αριστούχους εκφράζοντας:

«Θερμά συγχαρητήρια, στα παιδιά που πρώτευσαν παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, τόσο μέσα στο εκπαιδευτικό σύστημα όσο και μέσα στις οικογένειες τους λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων.

Αυτά τα παιδιά αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα της Ελλάδος για ένα καλύτερο αύριο, για μια Ελλάδα αντάξια της Ιστορίας της και των οραμάτων της.

Τα παιδιά αυτά είναι ειλικρινά άξια επιβράβευσης αφού κατάφεραν με κόπο και επίμονο αγώνα να διακριθούν και να πρωτεύσουν μέσα από μεγάλες δυσκολίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου